Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Kaštel Starom

Stravičan prizor: Tijelo poginulog plutalo u moru, a trojica mladića bila su u prevrnutom vozilu

Kaštel Stari: Mjesto prometne nesreće u kojoj je osobno vozilo sletjelo u more
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
22.12.2020.
u 14:11

Ozlijeđeni mladići prevezeni su u splitski Klinički bolnički centar gdje im je pružena pomoć i, prema prvim informacijama, dvojica momaka su zadobila teže, a jedan lakše tjelesne ozljede

Dvadesetčetverogodišnji P. J. iz Splita izgubio je život, a trojica njegovih suputnika, 21-godišnji N. Ž. i dvojica 23-godišnjaka J. G. i M.M., ozlijeđeni su kada su osobnim vozilom marke Hyundai i 20 sletjeli u more u Kaštel Starome. Nesreća se dogodila u noći, u prvim satima utorka oko 1,25 sati na Kamberovu šetalištu kod kućnog broja 23.

Prema neslužbenim informacijama, policiju i istražitelje zatekao je stravičan prizor. Mrtvo tijelo plutalo je u moru, a trojica ozlijeđenih mladića bila su u prevrnutom vozilu. Ozlijeđeni mladići prevezeni su u splitski Klinički bolnički centar, gdje im je pružena pomoć, i prema prvim informacijama dvojica momaka zadobila su teže, a jedan lakše tjelesne ozljede. Očevid je obavila zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Splitu Rene Laura, uz asistenciju policijskih djelatnika. 

Vozilo Hyundai i 20 šibenskih registracijskih oznaka u kojemu su bila četiri mladića sletjelo je s kolnika u more i prevrnulo se na krov. Vozač je došao velikom brzinom te je vjerojatno udario u rubnik, nakon čega je izgubio kontrolu nad vozilom koje je sletjelo u plićak i prevrnulo se na stijenama.

Još uvijek je nepoznato tko je vozio, iako je prva informacija bila da je vozač bio poginuli mladić. Naime, automobil, na kojemu su šibenske registracijske oznake, u vlasništvu je njegova oca iz Rogoznice. Ozlijeđeni mladići bit će alkotestirani, a nad poginulim tijelom naloženo je provođenje obdukcije, nakon čega će biti jasnije je li do slijetanja s ceste došlo zbog utjecaja alkohola ili je cesta još jednom uzela danak mladosti i neiskustvu.

Tjedan dana prije u Poljicima kod Trogira na Jadranskoj magistrali poginuo je 33-godišnji pomorac koji je u oštrom i opasnom zavoju, zvanom Bataluša, izgubio kontrolu nad vozilom i s vozilom upao u more.

Ključne riječi

Komentara 4

MO
modovisisajteMaraschino
14:45 22.12.2020.

mislim da bi svi koji polagaju vozački morali imati obavezu da idu na autopsije poginulih u prometnim nesrećama. tek tada bi se naučili voziti po ograničenju, pravilima i vezati pojas

HR
Hrabraja
15:29 22.12.2020.

Pojas glavu čuva

PA
Patek
16:10 22.12.2020.

Nema lijeka protiv ljudske gluposti, osim odgovarajući odgoj, a taj često fali, i kod roditelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije