Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalno ubojstvo

Strava u Srbiji: Očuh pretukao djevojčicu pa je bacio s balkona da prikrije zločin

srpska policija
Foto: Davor Javorović/Pixsell
29.05.2019.
u 12:02

Roditelji djevojčice policiji su jučer prijavili pad djeteta s balkona, no policija je odmah pokrenula istragu jer im je priča bila sumnjiva

Stravičan zločin šokirao je Srbiju. U selu Prahovo pokraj Negotina uhićen je 24-godišnji Zoran A. zbog ubojstva trogodišnje djevojčice.

Monstruozni očuh brutalno je pretukao curicu, a potom je bacio s balkona kako bi prikrio zločin.

Roditelji djevojčice policiji su jučer prijavili pad djeteta s balkona, no policija je odmah pokrenula istragu jer im je priča bila sumnjiva, piše Telegraf.rs.

Policiji je bilo sumnjivo da je dijete palo s balkona u četiri sata ujutro, a kako roditelji nisu znali objasniti što bi curica radila izvan svoje sobe te nisu rekli da ima problema s mjesečarenjem, pokrenuli su istragu.

Pretragom prostorija kuće pronađeni su brojni tragovi krvi, čime su potvrdili sumnje da je očuh djevojčicu pretukao nakon čega ju je bacio na beton kako bi prikrio zločin.

Kada su mu predočeni svi dokazi pronađeni u kući, monstrum je priznao što je učinio.

Majka djevojčice prije mjesec dana počela je živjeti s 24-godišnjakom, a stanovali su na katu kuće njegovih roditelja.

Komentara 6

AV
avalon22
15:51 29.05.2019.

Hoce li Veljaca reagirati?

KO
kodifan
16:04 29.05.2019.

zbog takvih treba uvesti smrtnu kaznu...jedino ispravno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije