Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u autokampu

Strava u Istri: Skočio s mola i glavom udario u stijene. Preminuo je

Split: Nakon mrtvog muškarca, na Žnjanu policija našla i leš žene
Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija
19.07.2023.
u 10:57

Tijekom jučerašnjeg dana zabilježen je i slučaj na rtu Kamenjak, gdje je oko 17 sati maloljetna državljanka Belgije skočila s litice s visine od oko 15 metara te je prilikom pada ozlijedila kralježnicu. Težina njzinih ozljeda zasad nije poznata.

Istarska policija je jučer oko 18.20 sati zaprimila dojavu da je u jednom autokampu na području Umaga preminuo muškarac. Utvrđeno je da 48-godišnji belgijski državljanin s mola skočio u more te je glavom udario u stijene. Od zadobivenih teških ozljeda, muškarac je preminuo nakon bezuspješne reanimacije.

VEZANI ČLANCI: 

Nadalje, tijekom jučerašnjeg dana zabilježen je i slučaj na rtu Kamenjak, gdje je oko 17 sati maloljetna državljanka Belgije skočila s litice s visine od oko 15 metara te je prilikom pada ozlijedila kralježnicu. Težina njenih ozljeda zasad nije poznata.

Policija je poslala upozorenje građanima. "Kako bi se izbjegli ovakvi tragični događaji, Policijska uprava istarska upozorava građane i turiste da budu oprezni prilikom skakanja u more, odnosno da ne skaču u vodu nepoznate dubine te da ne skaču u more sa stijena i drugih mjesta koja nisu uređena za skakanje ili je skakanje zabranjeno", proučuju. 

Video: U pomorskoj nesreći kod Murtera poginula jedna osoba

Ključne riječi

Komentara 9

PO
poluvodič
11:20 19.07.2023.

Imam smrtni strah od skakanja otkad sam se jednom prilikom oklizno točno prije odskoka, sad ne skacem niti s pola metra visine, ulazim u more ka gospodin.. čuvajte se ljudi

PR
pravednik2
11:57 19.07.2023.

Kada djeca uče plivati, jedno od osnovnih pravila, koje im se objašnjava je: ne skači u nepoznate vode. I ako, onda na noge. Odrasli bi se isto trebali toga držati. Barem, kada su trijezni.

ST
Startrack
12:05 19.07.2023.

U USA su dva glavna razloga stoje neko ostao invalid. Motori i skakanje u vodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije