Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

U teškoj nesreći poginuo jedan od omiljenih karlovačkih profesora

Foto: Predrag Novković-Mihalić/Facebook
18.07.2023.
u 13:25

Na društvenim mrežama od njega se opraštaju kolege, sumještani i učenici kojima će zasigurno nedostajati

U prometnoj nesreći jučer oko 19:50 sati u Priselcima kod Karlovca preminuo je Predrag Novković-Mihalić. Predrag je u Karlovcu bio poznat kao učitelj tehničkog odgoja i informatike, a predavao je u više gradskih škola.

Bivši učenici ali i njihovi roditelji, za njega imaju samo riječi hvale. U djeci je budio interes za predmetom, bio je među omiljenim profesorima, a među kolegama je na glasu bio kao kvalitetan predavač i čovjek od principa kojega su svi cijenili.

Predrag je bio ljubitelj motora, no poznanici tvrde da je uvijek vozio odgovorno - držao se propisa te je nosio primjerenu opremu.

Na društvenim mrežama od njega se opraštaju kolege, sumještani i učenici kojima će zasigurno nedostajati. Okolnosti Predragove smrti nisu u potpunosti razjašnjene te će biti poznate po dovršetku obdukcije koju je naložilo državno odvjetništvo.

VIDEO Biser s hrvatskih prometnica: Pogledajte kako je ovaj vozač odlučio zaobići gužvu

 

Komentara 2

TA
Talleyard
15:39 18.07.2023.

čudo jeste što ih još više ne pogiba kako se divljački voze na motorima te ugrožavaju svoj život i živote drugih.

LA
lajh1985
17:04 18.07.2023.

vazno da je stavljeno da je omiljen profesor pa da ga onda ljudi zale makar je divljak kao i ostali probisvjeti koji poginu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije