Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u autokampu
Povratak na članak

Strava u Istri: Skočio s mola i glavom udario u stijene. Preminuo je

Tijekom jučerašnjeg dana zabilježen je i slučaj na rtu Kamenjak, gdje je oko 17 sati maloljetna državljanka Belgije skočila s litice s visine od oko 15 metara te je prilikom pada ozlijedila kralježnicu. Težina njzinih ozljeda zasad nije poznata.

Komentari 9

PO
poluvodič
11:20 19.07.2023.

Imam smrtni strah od skakanja otkad sam se jednom prilikom oklizno točno prije odskoka, sad ne skacem niti s pola metra visine, ulazim u more ka gospodin.. čuvajte se ljudi

VL
PR
pravednik2
11:57 19.07.2023.

Kada djeca uče plivati, jedno od osnovnih pravila, koje im se objašnjava je: ne skači u nepoznate vode. I ako, onda na noge. Odrasli bi se isto trebali toga držati. Barem, kada su trijezni.

VL
ST
Startrack
12:05 19.07.2023.

U USA su dva glavna razloga stoje neko ostao invalid. Motori i skakanje u vodu.

VL
Avatar pendreck
pendreck
12:44 19.07.2023.

Tužna priča....i... usput rečeno nije istarska policija... Hrvatska

VL
DU
Deleted user
15:26 19.07.2023.

Pa sta ovaj lik nije vidio stijene sve po svuda? Na slijepo je skocio na glavu bez da prije provjeri koliko je duboko more i kakvo je dno i ima li stijena u moru? Svaka cast kompa sta rec. Ova skocila i ozljedila kraljeznicu...ovim ljudima valjda fizika nije jaca strana pa pojma nemaju da sto je veca visina to je i g sila jaca i ubrzanje vece i da je najkriticniji dio skoka onaj kad tijelo uranja u vodu jer tada se dogadaju ozljede glave, vrata ili kraljeznice koji mogu biti kobni za one koji nemaju iskustva u skakanju s visina ili skacu na mjestima koja nisu za to. Ljudi misle da je dovoljno baciti se s litice i da ce pasti u vodu koja je duboka , a povrsina "mekana" pa ce amortizirat pad al to nije tako. Zapravo ako skacu ko palacinka s visoke litice to je kao da se bace s 10m visine na beton. Treba mucnut malo glavom prije nego se skoci, a ne bacit se ko budala.

VL
DU
Deleted user
22:41 19.07.2023.

Ja bi skočio u posljednji vagon što EU se zove al malo je dockan

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:51 19.07.2023.

Samo vi čuvajte jadransku obalu. Posve nebitno što stijene vrijebaju, što se ne možeš kretati bez planinarske opreme, al se odmah grakne na svaku preinaku koja ti omogućuje siguran ulaz u more.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.