Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na mjestu preminuo

Strava u Istri: Muškarac stradao pod radnim strojem, noževi mu zahvatili odjeću

Policija
Foto: Davor PuklavecPIXSELL
06.10.2016.
u 22:43

Bratić nesretnog muškarca rekao je da nitko nije vidio kako se nesreća dogodila

U pulskom naselju Veli Vrh u srijedu se dogodila strašna nesreća. Radeći motornom kopačicom na imanju tragično je nastradao 69-godišnji Dušan Benčić iz Rijeke. On je motornom kopačicom u blizini kuće kopao rupu i prilikom povlačenja kopačice unazad, njezini noževi su mu zahvatili odjeću i povukli ga te mu na tijelu nanijeli teške ozljede od kojih je na mjestu preminuo, piše Novi list.

- Dušan je bio srčani bolesnik, ali vrlo vitalan, korpulentan. Uvijek je oko kuće nešto radio, pa tako i u srijedu. Što je tu želio ne znam. Nije mu pozlilo nego se možda poskliznuo kada je vukao kopačicu unazad pa su ga zahvatili noževi - rekao je njegov bratić Drago Benčić.

Rekao je i da nitko nije vidio kako se nesreća dogodila već da su ukućani izašli jer ih je uznemirio čudan zvuk kopačice. Kada su došli zatekli su užasan prizor.

> > Teška nesreća kod Tuhelja: Preko radnika prešao stroj za asfaltiranje i ubio ga

Ključne riječi

Komentara 2

PA
padobranac
17:55 07.10.2016.

Ondak freza!!! Hehehehehehehe...

TE
texas
23:47 06.10.2016.

nije kopačica,molim hrv.prijevod!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije