Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija na cesti

Strava u Istri: Dvoje poginulih u prometnoj nesreći, auto sletio niz padinu i zapalio se

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
15.09.2023.
u 08:26

Automobil je u potpunosti izgorio, a u njemu su pronađena tijela dviju mrtvih osoba

U prometnoj nesreći, koja se dogodila jučer oko 17.45 sati na području Lupoglava, poginule su dvije osobe. Nesreća se dogodila kada je nepoznati vozač upravljao automobilom pulskih registracijskih oznaka lokalnom cestom od naselja Brest pod Učkom prema Lupoglavu. Dolaskom na ravni dio, gdje je cesta u padu, vozač je prešao na lijevu stranu i udario u stablo uz lijevi rub kolnika.

Nakon što se automobil odbio od stabla, sletio je niz padinu i zapalio se. Automobil je potpuno izgorio, a u njemu su pronađena tijela dviju mrtvih osoba. 

VEZANI ČLANCI: 

Policijski službenici obavili su očevid, a nadležna državna odvjetnica naložila je obdukciju tijela radi utvrđivanja uzroka smrti, kao i vještačenje vozila. Policija nastavlja utvrđivati okolnosti nesreće te poduzimati radnje u cilju utvrđivanja identiteta osoba koje su pronađene u vozilu, izvijestila je istarska policija.

 

Video: Policija uhitila pobjednika Supertalenta zbog pljački: Ukrao predmete vrijedne 140 tisuća eura

Ključne riječi

Komentara 6

KO
kostrenko
09:11 15.09.2023.

Uz dužno poštovanje prema poginulima i sućut obitelji stradalih, ovo ipak nije prijelomna vijest kako je urednik ovo prezentirao. Svaki dan se, na žalost, događaju prometne nesreće sa smrtnim posljedicama. Prijelomna vijest bi npr. bila da je umro Biden, Putin, Zelenski, Milanović... a ne ovo.

KP
Karlovacko pivo
09:04 15.09.2023.

Tek je polovica Rujna a toliko mrtvih šta nas još čeka u drugoj polovici već sad ga možemo proglasit crnim mjesecom godine

FR
franjo
11:53 15.09.2023.

Sigurno su sporo vozili .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije