Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod trajektne luke u Starom Gradu

Strava na Hvaru: Kamionom vozio unatrag i udario ženu, na mjestu preminula

Luka Starigrad
Miranda Cikotic/PIXSELL/Ilustracija
16.02.2021.
u 11:28

Obaviješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Splitu, te slijedi obavljanje očevida i utvrđivanje okolnosti nesreće, kazali su u policiji

U prometnoj nesreći kod trajektne luke u Starom Gradu na Hvaru danas ujutro poginula je pješakinja koju je udario teretni kamion, doznaje se u splitskoj policiji.

Nesreća se dogodila jutros u 9,40 sati u neposrednoj blizini trajektne luke u Starom Gradu, gdje je vozač teretnog vozila oborio pješakinju koja je od zadobivenih ozljeda umrla na mjestu prometne nesreće.

Obaviješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Splitu, te slijedi obavljanje očevida i utvrđivanje okolnosti nesreće, kazali su u policiji. Neslužbeno se doznaje kako je riječ o ženi srednjih godina koju je kamion usmrtio vožnjom unatrag na šetnici, u blizini koje se obavljaju radovi. Na teren stižu i sudski vještaci.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
14:13 16.02.2021.

kada kamion vozi unatrag obično ima onaj iritantni zvuk koji ispušta..... vozač ionako vidi samo lijevo i desno , a sredina mu je mračna pa ... treba vidjeti i drugu stranu , jel dotična bazala sa slušalicama u ušima okolo pa nije čula bipanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije