Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPALE MU TABLICE

Strašna nesreća kod Koprivnice: Naletio na dvoje djece automobilom pa pobjegao

Prometna u Koprivnici
Foto: Robert Mihaljević
1/18
12.06.2019.
u 21:55

Vozač je udario dvojicu dječaka na biciklima i nakon toga je pobjegao s mjesta nesreće

Dvoje dječaka ozlijeđeno je nešto prije 19 sati kod Koprivnice kad je na njihove bicikle naletio nepoznati vozač za kojim se još traga.

Dječaci su se vozili na biciklima na prometnici između Kunovca i Koprivničkog Ivanca. Jedno je dijete teže, a jedno lakše ozlijeđeno. Zbrinuti su u koprivničkoj bolnici. Vozili su se lijevom stranom ceste, a vozač ih je pokupio otraga. Dakle, prešao je na suprotni trak.

Vozaču je ispala registarska pločica, policija zna o kojem vozilu je riječ, ali ne znaju tko ga je vozio. Još uvijek se traga za vozačem.

Jedan dječak je nakon obrade pušten kući i trenutačno ga ispituje policija, drugi je prebačen na intenzivnu i ima po život opasne ozljede.

Foto: Robert Mihaljević

Dječaci su prijatelji i idu u drugi razred osnovne škole.

Teška prometna nesreća u Koprivnici

U tijeku je policijski očevid.

Naš dopisnik ispitao je lokalce o nesreći te biciklističkoj stazi koja se trebala izgraditi.

- Trebala je tu ići biciklistička staza, a ne u Ivancu gdje nikud ne vodi - govori mještanin te dodaje - Ona je u planu i projektu, ali kada bude to je pitanje 

Što se tiče nesreća, govori da ih prije nije bilo.

Stjepan Šegović iz Botinovca komentira sigurnost prometa

– Zasad možemo samo reći da je potvrđena dojava primljena u 18,49 sati da je u mjestu Koprivnički Ivanec prema Kunovcu, došlo do naleta osobnog automobila na dvoje djece. Postupanje policije je u tijeku – priopćili su iz PU koprivničko-križevačke za podravski.

Ključne riječi

Komentara 28

NE
Nepokolebljiv
20:02 12.06.2019.

Jos jedan koji se nije jurcao a mnogi ce ga podrzati, jer sta djeca imaju biti izvan zakljucane sobe I bunkera od vreca pjeska!

TH
thu
21:09 12.06.2019.

Udariš nekoga i pobjegneš... to nije čovjek to je ..... 10 godina zatvora!

VO
vorda400
21:05 12.06.2019.

Dok manijaci nebudu ležali bar 5g za ovakve nesreće ništa se nebude promijenilo na cesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije