Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMET SE NORMALIZIRAO

Prometne nesreće stvorile velike gužve na zagrebačkoj obilaznici

Zbog prometnih nesreća stvorile se velike gužve na obilaznici
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/4
11.06.2019.
u 10:12

Stvorila se velika gužva na zagrebačkoj obilaznici zbog prometnih nesreća i vozila u kvaru

Zbog prometnih nesreća na zagrebačkoj obilaznici (A3) tijekom jutra stovile su se velike kolone. Između čvorova Jankomir i Buzin u smjeru Lipovca kolona je u jednom trenutku bila duga 8 kilometara.

Kolona između čvorova Kosnica i Lučko u smjeru Bregane također je bila duga 8 kilometara, no nakon završetka očevida i uklanjanja vozila kolone su se smanjile i promet se odvijao bez problema.

Foto: Screenshot/Google Maps

 

Problem je i zbog vozila u kvaru.

- A3 Lipovac Bregana u smjeru Slovenija između izlaza 5 Buzin i izlaza 4 Lučko (25+100 km) - Oprez, vozilo u kvaru!.
Vozilo u kvaru na autocesti A3 na 25+100 km između čvora BUZIN i čvora LUČKO u smjeru Bregane. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h. Molimo vozače za dodatan oprez - stoji u objavi.

Pogledajte i video: Prometno kritične točke u gradu oko osnovnih škola i vrtića

Komentara 1

BR
Brana1915.
10:42 11.06.2019.

Jos jedan dokaz da samo Hdz.moze uspjesno vodit Hrvatsku u bolju buducnost....uskoro se očekuju kolone sve do Splita i Dubrovnika...🍷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije