Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemaju više strpljenja

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara prosvjedovao pred HRT-om

Foto: Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara
1/3
07.03.2014.
u 13:50

Snažna cenzura vijesti i dokumenata koje plasiramo u javnost, a istodobno preferiranje "druge strane" jasno svjedoči o prljavim namjerama, poručuju iz Stožera

Dolaskom pred zgradu HRT-a i postavljanjem transparenata po treći put, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara stavlja do znanja hrvatskoj javnosti kako je 'strpljenju populacije u čije ime govore došao kraj.'

 - Snažna cenzura vijesti i dokumenata koje plasiramo u javnost, a istodobno preferiranje "druge strane" jasno svjedoči o prljavim namjerama. To je očito kršenje osnovnih programskih načela javne televizije,financirane od poreznih obveznika. Posebno se to odnosi na referendum oko kojega mnogi iznose laži, dok se naša pojašnjenja prešućuju , a činjenice skrivaju. Krajnje brutalno se iskorištava laž da se  predloženim referendumom smanjuju prava manjina jer se ona međunarodnim sporazumima te dogovorom unutar lokalne zajednice mogu i dalje nastaviti ostvarivati kao i do sada, poručuju iz Stožera.

>> Stožer Josipoviću: Očekujemo reakciju oko objave registara

Komentara 2

Avatar guten_tag
guten_tag
15:22 07.03.2014.

podržavam prosvjed. tko bi rekao da će drmati kozaračko kolo,bum cile bum i čačak čačak, hodnicima HTV-a. sve to je zasluga instaliranog komesara a flasteraši haraju glavnim javnim medijem, lažima obmanama i manipulacijama. veličaju skorojevićku koja promovira legalizaciju droga, nevejerojatno.

LI
list68
20:12 08.03.2014.

Kada našem strpljenju dođe kraj, onda će se dogoditi nešto slično Ukrajini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije