Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziva ih na razgovor
Povratak na članak

Stožer: Policija uznemiruje naše volontere!

Stožer navodi da policija uznemiruje njihove volontere te kako su u posljednja 72 sata policijski službenici PU karlovačke, PU brodsko-posavske, PU sisačko-moslavačke i PU splitsko-dalmatinske na različite, često i neprimjerene načine tražili informacije od onih koji su pomogli prikupljati potpise za referendum.

Komentari 50

C5
c54t21q2
12:28 05.12.2013.

U Hrvatskoj mnogi jos ne vjeruju ili ne vide da zive u diktaturi.Otrijeznjenje dolazi tek zorom...kada se oci dobrano otvore.

VL
RE
regnumregno
13:36 05.12.2013.

«Kada netko u pet sati ujutro pozvoni na moja vrata i kad sam siguran da je to moj mljekar, znam da zivim u demokraciji.» Winston Churchill

VL
TO
tomislav29
12:46 05.12.2013.

Kome sada vjerovati i čemu se nadati, potpisao sam za referendum protiv ćirilice u Vukovaru,ali to ne znači da mrzim Srbe.. jednostavno sam htio mojim potpisom pomoći ljudima koji su prošli rat i bili u logorima, njima ćirilica izaziva samo bol. A nama uporno novinari i političari trpaju da smo nacionalisti i da mrzimo Srbe,a u stvari nam je pun k.... laži i obmana svih naših vlada koje su bile i ostale pijuni tuđih interesa. Po meni nema razlike između vladajućih ljevih i desnih svi oni voze uljevo i udesno kako im se kaže i rade u svome interesu za svoj džep i svoju obitelj, a mi ostali smrtnici smo naivci što sljedimo tuđe ideologije umjesto da nastavimo živjeti i prekinemo već jednom sa j.....b..enom mržnjom prema svemu i svakome. Oni nas hrane mržnjom,a mi nasjedamo na to.

VL
DU
Deleted user
13:33 05.12.2013.

Rekao sam da nismo pravna država i nismo dok POLITIKA ODREĐUJE I POZIVA OPORBU NA OBAVIJESNE RAZGOVORE, dakle miliciji je trebala politička inicijativa pa su reagirali što je nedopustivo u demokraciji. Napisao sam da nismo pravna i demokratska država jer nemamo trodiobu vlasti a izvršna vlasti diktira i sudbenoj i zakonodavnoj (DIKTATURA PARLAMENTARNE VEĆINE).

VL
RE
regnumregno
13:14 05.12.2013.

Evo postali smo staljinistički gulag u izvedbi Josipović i sin d.d.o. sa par ostojićevskih i perkovićevskih šegrta.

VL
DO
Doglavnik
12:48 05.12.2013.

Ocito je da moramo rezim skloniti silom!!

VL
DO
Doglavnik
12:46 05.12.2013.

Rezim sprovodi poznatu komunisticku ideologiju a ne postuje rezoluciju Vijeca Evrope 1481 koju je vec davno trebao sprovesti !!

VL
DU
dubrovackitrubadur
12:55 05.12.2013.

"Ostaje nejasno važe li potpisi za raspisivanje ako su prikupljeni na mjestima za koje se nije pribavila dozvola". Strašno!!! Dragi novinaru tko je i kada propisao mjesto za potpisivanje nečega i molim te napiši mi samo jedan smislen i logičann razlog zašto ne bi vrijedio moj potpis koji sam dao na nekom drugom mjestu, primjerice u kući, autu i sl. Koji to zakon propisuje gdje se netko mora nalaziti da bi njegovo potpis bio valjan. Pa i potpis za koji je propisano da se daje pred javnim bilježnikom može se pod određenim uvjetima dati izvan ureda JB. Znaju li novinari V.L da su se ovakovim nekritičkim pisanjem prključili hajci na ljude koji su skupljali potpise ili ih davali, a koju provodi aktualni režim.

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
13:36 05.12.2013.

Upravo nepoštivanja europskog uhidbenog naloga je i dovela do svih ovih referenduma pa nakon referenduma o braku, Hrvatsku možda čeka novi referendum, i to onaj o dvojezičnosti. Bez obzira na broj potpisa sigurno je da se traže proceduralne greške ae a u tom slučaju se referendum ne održava.

VL
DO
Doglavnik
13:14 05.12.2013.

Ima i rezervna solucija uzeti strojnice i pobijediti sa hrvatskim narodom ovu rezimsku vlast te ih zaposliti na javnim radovima u Hrvatskoj ! Graditi sa njima dionicu autoputa Rijeka -Gospic

VL
Avatar s_trava
s_trava
12:27 05.12.2013.

Da su volonteri imali beđeve Večernjeg lista vlast ih nebi dirala.

VL
KE
kekokeko
12:51 05.12.2013.

liberalna demokracija skh-skj-sdp : to su konzervativci, protudržavni i protunarodni element u slućajnoj državi nastaloj građanskim ratom, šovinisti jedni, oznaćiti i pred zid s njima, točka, gotovo !

VL
DO
Doglavnik
13:19 05.12.2013.

Narod hitno mora ustati !!

VL
BA
balic
13:04 05.12.2013.

Privodjenje volontera je izraslo na Milanovicevom maslu... Tko ga je cuo u Osijeku zna da je pravi diktator... Ni Kastro mu nije ravan... Znam da ce mi uklonit komentarali nema veze... reko sam sto mislim ... cim se netko usudi usudi kritizirat vladu ,premijera,ali zato oni sa VL mogu voditi prljavu hajku sukladno sa drugim medijima... To je nama nasa vlada dala.. od demoktracije ni slova...

VL
DO
Doglavnik
13:17 05.12.2013.

Meni je dovoljno da vidim situaciju u KB Dubrava i da uzmem strojnicu i popravim hrvatsku drzavu onako kakvu je zeli hrvatski narod!!

VL
ER
EUGEN ROMMEL 2
13:26 05.12.2013.

što očekivati od ovakve vlasti?????? pa zna se tko su im bili očevi i djedovi!

VL
DO
Doglavnik
13:05 05.12.2013.

Mislim da se hitno treba udruziti u vecu masu i traziti smjenu vlasti, pozivam sve organizacije, udruge, stranke i sve ostale drustvene subjekte da se hitno udruze i prosvjedima protiv vlasti u Zagrebu smijenimo ovu nenarodnu vlast ! Zabranimo svakoako politicko djelovanje komunistickim repovima u Hrvatskoj na osnovu rezolucije Vijeca Evrope 1481 i sprovedemo lustraciju i reviziju pretvorbe i privatizacije od 1989 do danas, vratimo u ruke drzave gospodarske i financijske resurse , zatvorimo lopove i oduzmemo imovinu, napravimo hrvatizaciju medija i tiska, instaliramo Antu Gotovinu za prelaznog predsjednika drzave Hrvatske, uvedemo zakon o podrijeklu imovine i sprovedemo ga na svim pravnim i fizickim osobama, sprovedemo do kraja tuzbu protiv Srbije, uvedemo radnu obavezu u zatvorima i vece kazne za kriminal,rjesimo se sadasnje cenzure i jednoumlja a odgovorne privedemo i propisno kaznimo , HITNO moramo uvesti u Hrvatskoj direktnu demokraciju i promjenu izbornog zakona i uvesti direktan izbor saborskih zastupnika model isti kao za izbor u EP sa tim bi dobili kvalitetan i odgovoran HR Sabor a predsjednika drzave birati u HR Saboru dvotrecinski ! tako da taj ima veliku potporu i bude izabran na temeljima dvotrecine !!

VL
RE
reinette
13:57 05.12.2013.

Hoćete li ganjati i one koji su potpisali? Mislim, kako je krenulo doći će na tapetu svi koji ne pašu ovoj "socijaldemokratskoj" partiji.

VL
MR
mirha.rudes
15:56 06.12.2013.

Trebalo bi početi skupljati potpise za izvanredne prijevremen izbore.

VL
MA
MaJu
21:15 05.12.2013.

Moj komentar: Panika! Je nestao?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.