80 19°C
  • chemica:

    Sjećam se onih cvjetića koji su glumili ocjene u prvom osnovne. Trebalo im je dvadeset pet godina?! Mozak baj baj. Iduće očekujemo ukidanje gimnazija i vraćanje Šuvarovog sustava. Da, čak je i to bilo bolje od ovakvog nakaznog školstva. Bar ... prikaži još! si posao dobio, a s gimnazijom si nitko i ništa, čak ni za bauštelu.

  • Cupcake:

    A u kojem razredu osnovne skole ce djete vec biti "odredjeno" da ce biti gimnazijalac ili ici na zanat? I Njemackoj vec u petom razredu osnovne skole vrse pritisak na djecu a mnogi nisu ni zreli da znaju sto zele ... prikaži još! poslije kad odrastu. Hoce li zavrsetak gimnazije biti preduvijet za studij?

  • than:

    I sto ce se promjeniti ? Prvo treba raditi promjenu od gore, dakle od fakulteta, pa na nize, a ne od prvog razreda, jer na kraju opet dodjemo do istog problema, a to su zastarjeli programi na fakultetima. Tko li ... prikaži još!i je smisljao ovo da mi je samo znati, jer taj nema pojma da je ocigledni problem na fakultetima. To je kada podobni rade reforme, a ne sposobni i onda od tih reformi nema nista, jer reformiraju prvo tamo gdje uopce ne lezi problem.

Još iz rubrike Vijesti

46
PROVALA U SPLITSKI HDZ

Širi se snimka provale u prostorije HDZ-a, policija i dalje traga za počiniteljem

plastika
Dan planeta Zemlje

Plastika je velika prijetnja, ponajprije životinjskom svijetu

provalija
PROMETNA NESREĆA

Strava u Boliviji: 25 ljudi poginulo u padu autobusa u provaliju