Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTAO MLADIĆ

Stipina djevojka: Rekao mi je da me voli, a nakon toga mu se gubi trag

Stipe Capan
Foto: nestali.hr
03.02.2020.
u 13:10

No kada joj se mladić nije javio ni ujutro, odlučila je nazvati njegova cimera. Rekao joj je da nije u stanu te da je večer prije čuo Stipu kako je ušao u stan i hodao po sobi.

Stipe Capan nestao je prije četiri dana u Rijeci, a njegova djevojka otkrila je nove zabrinjavajuće detalje. Naime, nakon popodnevne smjene u kafiću gdje oboje rade, Stipe ju je otpratio do njezina stana i obećao da će se vratiti kroz nekoliko minuta jer oboje žive u istom naselju. Posljednje što joj je rekao jest ''volim te''.

– Rekao mi je da se ide istuširati i presvući, pa je trebao doći do mene. Sljedeći dan radili smo popodnevnu smjenu i bili uzbuđeni što radimo zajedno na dan kada Rijeka postaje Europskom prijestolnicom kulture. Veselili smo se gužvi koja će nastati u gradu – ispričala je djevojka, prenose 24sata.

Međutim, Stipe se nije vratio. Djevojka je u međuvremenu zaspala misleći da je zaspao i mladić jer su oboje bili iscrpljeni od smjene.

– Znao je tako odmah nakon smjene zaspati od umora, a da mi se ne javi, pa nisam mislila da se dogodilo išta loše – kazala je. 

No kada joj se mladić nije javio ni ujutro, odlučila je nazvati njegova cimera. Rekao joj je da nije u stanu te da je večer prije čuo Stipu kako je ušao u stan i hodao po sobi.

– Nije čuo kada je izašao, pa ne znamo je li nestao tu večer ili rano ujutro – rekla je zabrinuta djevojka koja ga opisuje kao pričljivog i simpatičnog mladića koji se lako sprijatelji.

Podsjećamo, Stipe je mršave građe, visok 189 cm i u trenutku nestanka nosio je tamnoplavu jaknu, sive traperice, crnu majicu i crne tenisice. U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili da nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.
 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar babas
babas
20:45 03.02.2020.

Možda je i njega sredio onaj Srbin sa dvojnim džavljanstvom kojeg je policija uhitila zbog ubojstva ovaj vikend,Aleksa Vučemilović kulturnjak.

IL
Iljuminati
18:02 03.02.2020.

Ubio se lik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije