Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U SAD-U

Stariji bračni par projurio kroz raskrižje i zabio se u kuću: 'Bilo je jako strašno i traumatizirajuće'

youtube
10.11.2022.
u 09:41

Policija u Illinoisu kasnije je identificirala njihova tijela te se radilo o bračnom paru Miloju Markoviću (85) te njegovoj 77-godišnjoj supruzi Mileni

Dvije osobe poginule su u teškoj nesreći koja se dogodila u utorak u Park Ridgeu u Illinoisu nakon što se automobil zabio u kuću.

Policija je potvrdila kako je do nesreće došlo oko 11 sati kada se automobil Honda prošao kroz raskrižje i zabio se u kuću. Dvije osobe koje su bile unutar automobila na mjestu su poginule, a kuća u koju su se zabili bila je napuštena nekoliko godina tako da nikoga nije bilo unutra, prenosi abc7chicago.

Kasnije su identificirana njihova tijela te se radilo o bračnom paru Miloju Markoviću (85) te njegovoj 77-godišnjoj supruzi Mileni. Obdukcija je potvrdila kako su preminuli od tupog predmeta, no nije poznato zbog čega su se zabili u kuću.

Svjedoci ove nesreće opisali su je ''kao da je bila iz filma''.

- Bilo je jako traumatizirajuće i strašno. Najluđa stvar koju sam vidio u svom životu - opisao je tako scenu susjed.

>> VIDEO Korisnici masovno bježe s Twittera na manje platforme: Nekoliko alternativa privuklo najviše pozornosti

Komentara 2

SA
sanikol
17:26 11.11.2022.

Pa jeste li vi normalni. Bračni par iz Srbije zaletio se je u Ilinoisu u kuću. Ma što nas zaboli ona stvar za ovaj slučaj.

VI
vidum
10:53 10.11.2022.

Pretpostavljam da su se mazili i eto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije