Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bajakovo i Tovarnik

Srpska policija najavila, to se i ostvarilo: Kilometarske kolone na granici s Hrvatskom

Ilustracija
Davor Javorovic/PIXSELL
01.02.2024.
u 15:25

- Jutros u 7 sati kolona na autocesti A-3 u smjeru graničnog prijelaza Bajakovo bila je 10 kilometara, dok je na državnoj cesti DC-46 u smjeru graničnog prijelaza Tovarnik kolona teretnih vozila duga 7,5 kilonetara – navode iz policije.

S obzirom na kilometarske kolone kamiona na granicama sa Srbijom PU vukovarsko – srijemske navodi kako je uoči proteklog vikenda MUP Srbije najavio otežan promet teretnih vozila preko graničnih prijelaza sa Srbijom. Tako se od vikenda pa do danas povećalo vrijeme čekanja teretnih automobila na izlasku iz Hrvatske u Srbiju na graničnim prijelazima Tovarnik i Bajakovo.

- Jutros u 7 sati kolona na autocesti A-3 u smjeru graničnog prijelaza Bajakovo bila je 10 kilometara, dok je na državnoj cesti DC-46 u smjeru graničnog prijelaza Tovarnik kolona teretnih vozila duga 7,5 kilonetara – navode iz policije.

Dodaju da kako se začelje kolone kod graničnog prijelaza Tovarnik nalazi između naselja Orolik i Banovci policija upravlja prometom i zaustavljaju teretne automobile izvan naselja kako bi osigurali što bolju protočnost i sigurnost svih sudionika u prometu.

- Pozivamo sve sudionike u prometu na spomenutim dionicama na strpljenje i dodatan oprez te poštivanje uputa policijskih službenika – stoji u priopćenju policije.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Bandit_hunter
Bandit_hunter
09:01 02.02.2024.

Kako kod smatraju da prave štetu drugima, tek na kraju primjete da su sami sebi naštetili.

TG
Tgar
08:28 02.02.2024.

Zašto ne napišete koji je razlog usporavanja prometa, Najviše štete će imati njihovi vozači kamiona.

II
Iiireeenaaa
07:54 02.02.2024.

Oni su ispunili obecanje? Pa poznaju li oni drugi nacin razmisljanja. Srednji vijek -oko za oko......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije