Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Sreća u nesreći: Mladić (18) omotao Golf oko stupa, prošao s lakšim ozljedama

Golf omotao oko stupa
Foto: Danica.hr
18.10.2023.
u 11:26

Iz policije su otkrili kako 18-godišnjak nije bio pod utjecajem alkohola, a nesreću su pripisali neiskustvu

Prošlog vikenda kod Zagreba je došlo do prometne nesreće za koju je teško povjerovati da je prošla bez žrtava. Naime, u Golom Bregu, južno od čvora Lučko, mladić je automobil omotao oko stupa.

Zagrebačka policija za Danica.hr potvrdila je da se nesreća dogodila u nedjelju oko 23 sata kada je 18-godišnjak zbog neprilagođene brzine u blagom desnom zavoju na Golobreškoj ulici izgubio kontrolu nad vozilom zagrebačkih registracija.

Vozač je izletio s ceste, udario u rubni kamen, a potom desnim bočnim dijelom vozila naletio na betonski stup. Od siline udara Golf je ostao omotan oko stupa, no mladić je nekim čudom prošao samo s lakšim ozljedama.

Iz policije su otkrili kako 18-godišnjak nije bio pod utjecajem alkohola, a nesreću su pripisali neiskustvu. Ipak, protiv njega će biti podignuta prekršajna prijava

VIDEO Teška nesreća u općini Klis: U sudaru tri vozila poginule dvije osobe

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:42 18.10.2023.

Nije bio vezan pa je ispao i zaslužio samo ogrebotine ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije