Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odjeci govora u bih
Povratak na članak

Srb: Josipović pomaže Tadiću u relativiziranju odgovornosti Srbije

- Ovime se otvara i problem usmjeravanja hrvatske vanjske politike. Naime, Vlada i predsjednik imaju sasvim oprečna stajališta - tvrdi Srb.

Komentari 83

FL
flok
18:24 22.04.2010.

@splićanin a ti si onom svojom izjavom da tito nije očito dobro napravio posao jer nas nije sve pobio zaslužio nagradu \"Blaiburški zločin nad Hrvatima\" Ma marš gnjido partizanska

VL
OB
-obrisani-
18:41 22.04.2010.

@flok OK stari, svo zlo u tome.....

VL
DD
ddh
09:48 23.04.2010.

Poslije izbora za predsjednika drzave, ja sam napisao, da ce sadasnji tvoritelj i krivotvoritelj hrvatske povijesti sa Pantovcaka vrlo vjerojatno poceti stvarati novu Jugoslaviju. I sve sto je tada receno, se je u medjuvremenu i obistinilo. Taj komunist koji se u medjuvremenu naziva socijaldemokratom ( Hrvatski tako zvani socijaldemokrati nemaju veze sa jednom demokratskom socijaldemokracijom!) se okruzio sa Jugofilima, poceo njegovo prijateljstvo sa srbskim predsjednikom, poceo izmisljati povijest, optuzivati svoju maticnu drzavu za ratna stradanja u Bosni i za raseljavanje bosanskih Hrvata iz Bosne. On je naceo temu povlacenja tuzbe protiv Srbije, on pocinje slaviti partizanske zivuce zlocince poput Fumica i omalovazavati i negirati zlocine pocinjene nad Hrvatima. On je poceo sa izvinjenjima za nesto sto nitko od hrvatskih gradjana nije nikada uradio, on izmislja i laze. Nije mi jasno kako i jedan domoljub sebi moze dozvoliti, da se s tom individuom sjedne za isti stol. Njegovi t.zv. savjetnici poput Srbo-/Jugofila Jovica i drugova pletu mrezu Jugoslavije. Pletu tu mrezu kao peta kolona Save Strbca i duha Milosevica. Zato tu figuru treba milom ili silom maknuti sa Pantovcaka. Svi koji Hrvatsku osjecaju kao svoju domovinu morali bi mu okrenuti ledja. Ja razumijem da hrvatska vlada mora s njim razgovarati. Mora, jer je on politicka realnost. A u politici se mora sa svakim razgovarati. Ali nije razumljivo, kako moze jedan Todoric ili Tedeski sjest za isti stol sa tim pljuvacem po casti njihove domovine. Mi se moramo konacnao na to naviknuti i to nauciti, da nitko nema prava pljuvati, vrijedjati i ocrnjivati nasu domovinu, a pogotove ne o njoj siriti lazi i to lazi koje su identicne sa lazima memoranduma srpske SANU. Bila ona kakva bila, ona je nasa jedina domovina i nju treba cuvati kao zjenicu u oku.

VL
OB
-obrisani-
15:21 22.04.2010.

Srb ovu si tvrdnju prepisao od mene. Naime, ja već danima ovdje trubim da je ljigavac najveća štetočina za Hrvatsku poslije Miloševića

VL
KI
kilm
14:58 22.04.2010.

Josipović zna što radi ali mi Hrvati neznamo ako biramo za presjednika države osobu koja Hrvatsku nikada nije željela.Po njegovom odabiru njegovih savjetnika lako se može zaključiti kakve stavove i kakvu politiku vodi Josipović.

VL
OB
-obrisani-
15:41 22.04.2010.

------------->downunder \"Lignjun\" ti je izbrisa zato jer taj plemeniti i nadasve ukusni morski plod uspoređuješ sa Ljigavcem te time vrijeđaš faunu hrvatskog podmorja

VL
DA
davorac
15:45 22.04.2010.

ja mislio neko pametniji od đapića kad ono duplo golo.........

VL
DO
downunder
16:09 22.04.2010.

neuništivi bolje pristaje Limax agrestis (valjda se tako na latinskom kaže).

VL
FL
flok
18:32 22.04.2010.

@splićanin u redu, nećemo se sada natezati oko toga, ali bila je moja direktna prepirka s tobom, zato se sjećam htio sam reći nešto drugo, nije bljesak tako loš da dobje tu nagradu, a nisi vjerojatno ni ti za onu drugu

VL
Avatar zanusi13
zanusi13
16:49 23.04.2010.

@ mateja23 \'Brion\' je jeftino sredstvo poslije brijanja, soc-realistički \'aftershave\', a Brijuni su ljetna rezidencija predsjednika republike Hrvatske. I što ti transkripti dokazuju? Oni pokazuju da je politika kurva a dokazuju da se još uvijek pre mekano razgovara s vama.

VL
SS
Sam Sin Koče Rin
00:51 24.04.2010.

Sifoklop Figa gore za ovaj komentar.

VL
OB
-obrisani-
23:30 28.04.2010.

bravo Srb jedini pametni kojemu je stalo do Hrvatske a ne stolice

VL
OB
-obrisani-
17:45 22.04.2010.

zna se sta znaci SRB ! i koliko je bilo SRBa i Srba katolika na tim prostorima!

VL
OB
-obrisani-
18:13 22.04.2010.

Vodja jedine prave fasisticke partije u Hrvatskoj se zove SRB? Pa dajte ustase, ovo postaje patetika. Ne moze to niko rijesit osim vas samih!!!!

VL
DO
downunder
14:50 22.04.2010.

Na žalost Srb je u pravu. S jedne strane se zalaže za povlačenje tužbe protiv Srbije obrazlažujući to činjenicom da se Srbija promjenila (dakle amnestira Srbiju) a s druge strane otežava položaj Hrvatskoj svojim izjavama. Ovo je samo uvod u dobro poznato pranje mozga stoci sitnog zuba. Tako nešto su nam učinili i s domovinskim ratom. Vidimo samo lažne branitelje, zločine nad Srbima, spaljene srpske kuće a istodobno omalovažavamo naše branitelje i njihovu žrtvu za slobodu i domovinu. Da se razumijemo, ne treba zatvarati oči pred lošim stvarima što su se događale ali treba gledati i uzroke koji su do toga doveli. Tko bi ikada mogao i pomisliti da ćemo se sramiti domovinskog rata. Srbi su osjetili da je pravi trenutak za akciju i da su debilni Hrvati zreli za revidiranje povijesti pa su čak u Haagu tražili da se zabrani proslava Oluje. Bojim se da malo ljudi to shvaća ili možda ni ne želi shvatiti, a što i očekivati od naroda u kojemu je oko 7 % (u najboljem slučaju 10 %) viskoobrazovanih. Jednog dana kad naša djeca budu učila iz udžbemika da je zapravo Hrvatska težnja za slobodom kriva za sve ratove bit će prekasno za bilo što promjeniti.

VL
MM
Mladen Miletić
14:57 22.04.2010.

Srb: Josipović pomaže Tadiću u relativiziranju odgovornosti Srbije, Želi li Srb dokazati daje on pametan i pošten te da nema veze sa Srbijom... Ili misli nas čitaoce uvjeriti kako je pametan ?

VL
OB
-obrisani-
15:19 22.04.2010.

Bravo SRB, ti si pravi Hrvat

VL
MA
marko53
15:30 22.04.2010.

To što Srb ističe mi na forumu pišemo već mjesecima.Samo politički nepismenom nije jasno da Josipović spregnut s glasilima pokušava Hrvatsku i Hrvate na stub srama.To je već jednom uradio njihov idol Tito pa je natjerao Hrvate na 50 togodišnju šutnju.Nadam se da ovaj put Hrvati ne će šutjeti.

VL
DO
downunder
15:31 22.04.2010.

ADMIN zašto si izbrisao iz moga komentara \"lignjun\"? Dakle orginalni tekst počine ovako :\"Na žalost Srb je u pravu. S jedne strane lignjun se zalaže za povlačenje tužbe protiv Srbije obrazlažujući to činjenicom da se Srbija promjenila (dakle amnestira Srbiju) a s druge strane otežava položaj Hrvatskoj svojim izjavama...\"

VL
DU
Deleted user
18:13 22.04.2010.

Vinko,kaj imaju opet radni sastanak OOUR-a?pa ko dezura?

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.