Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA KRAĐA

Sramotno ponašanje djelatnika doma za starije: Štićenike uspavali, pa ih pokrali

Pixabay
19.03.2021.
u 18:08

Vrijednosti ukradenog nakita iznosila je oko 60 tisuća kuna

Dvoje djelatnika ustanove za starije i nemoćne osobe na području Primorsko-goranske županije optuženi su za krađu zlatnog nakita od uspavanih štićenika, izvijestilo je Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci. Vrijednost ukradenog nakita iznosila je oko 60 tisuća kuna.

34-godišnjaka i 55-godišnjakinju je riječko Općinsko državno odvjetništvo optužilo za tešku krađu pred Općinskim sudom u Rijeci.  Tereti ih se da su od studenog 2019. do listopada 2020, štićenicima doma davali lijekove od kojih bi zaspali. Nakon toga su skidali s njih zlatni nakit. Optuženi su da su na taj način okrali šestero štićenika doma za oko 60 tisuća kuna.

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
18:30 19.03.2021.

Nije to samo krađa, lijekovi se smiju davati samo pod liječničkim nadzorom. Zar nije kažnjivo da netko dobije neki lijek, a da pojma nema da ga je dobio? Baš me zanima koliku će takvi kaznu dobiti tj. da li će to dati ideju novim kriminalcima. Ako su kazne male, treba to hitno ispraviti. Naravno, ako smo država kakva treba biti i ako su zaposleni na funkcijama u službi stanovništva. Ovi u službi stanovništva mogu biti samo za ili protiv. Trećega nema. Pa da vidimo.

MX
Mister X
01:09 21.03.2021.

Vrijednosti ukradenog nakita iznosila je oko 60 tisuća kuna , šta su mogli kad nije bilo više ? Doma za staeije koje su to pi*darije nisu li to umirovljenici = oni koji "umiru" i njima ne treba lova u nebu .....

MX
Mister X
01:05 21.03.2021.

Sramotno ponašanje djelatnika doma za starije: Štićenike uspavali, pa ih pokrali. zaista odjednom se sjetio netko kao pametan i pošten da tu praksu proglasi sramotnom , čudno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije