Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozač zaradio kaznu

Spriječili krijumčarenje: Carinici uz pomoć službenog psa u kamionu pronašli ukupno 251, 7 kg duhana

Sjeckani duhan
ilustracija
07.08.2014.
u 12:28

Roba je oduzeta, a vozaču kamiona izrečena je novčana kazna od 30 tisuća kuna i izdan zahtjev za naplatu trošarine od 130 tisuća kuna.

Carinici Odjela za mobilne jedinice Rijeka  spriječili su još jedan pokušaj krijumčarenja duhana. U utorak su na riječkom području obavljajući redovni carinski nadzor zaustavili teretno vozilo hrvatskih registarcijskih oznaka kako bi ga pregledali.

Pregledom uz pomoć službenog psa za detekciju duhana pronašli su ukupno 251, 7 kilograma sitno rezanog duhana spakiranog u desetak vreća , bez nadzornih markica Ministarstva financija. Roba je oduzeta, a vozaču kamiona  izrečena je novčana kazna od 30 tisuća kuna i izdan zahtjev za naplatu trošarine od 130 tisuća kuna.

>> Trojac švercao 198 kilograma duhana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije