Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
69 11°C
 • Mostar1:

  Sada kad se vratio mir i normala dileri i ucjenjivaci mogu nastaviti posao i policija se ispricava sto nisu dilali par dana ali ce oni to izgubljeno nadoknaditi

 • sekator2:

  Gospodo, mora se poštovati presumpcija nevinosti. Ovaj je čovjek pred zakonom u ovom trenutku potpuno nevin. To što netko misli da je nešto vidio ne znači ništa. Tek po provedenom kaznenom postupku i pravomoćnoj sudskoj presudi možemo govoriti o njegovoj ... prikaži još! eventualnoj krivnji. Moraju se utvrditi sve činjenice. Dotada je on samo jedan, po mojim estetskim kriterijima, vrlo lijep mladić koji se ima pravo kandidirati za gradonačelnika Splita i, obzirom na svoja dosadašnja iskustva, poraditi na tome da Split postane sigurniji grad. Presumpcija nevinosti gospodo, presumpcija nevinosti. Najvažnije je da budemo legalisti i da se držimo zakona. Sve drugo je put u anarhiju. A u konačnici, ako se eventualno i utvrdi da je zastranio, nitko ne može odanim ljudima zabraniti da mu odnesu kolače u zatvor dok se on polako vraća na pravi put. Idemo dalje!

 • Avatar Cibertron
  Cibertron:

  Trebalo bi napraviti jednu web stranicu koja bi bila van dometa facebook cenzure u kojoj bi se moglo objaviti ANONIMNO imena i prezimena dilera koji haraju ovim prostorima. Tako neka se vidi tko je na stubu srama i zašto. U ... prikaži još! Puli je isto takav problem sa dilerima za koje policija zna ali ih pušta van uz novčani mito.

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija
15
KORONAVIRUS

Ministar Beroš: Podignut ćemo stupanj pripravnosti na veću razinu, ali nema mjesta panici

Gordan Jandroković
NE VOLI TAJ OBIČAJ

Jandroković o imotskim maškarama: Uvažavam tradiciju, ali granice se trebaju znati

Milivoj Đuka
Sramotni incident

Organizator karnevala u Imotskom pozira uz svastiku: Konzervativni smo, držimo do tradicije

5