Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15 DANA ZATVORA

Napravio opasne preinake na BMW-u pa divljao Splitom

Opasne preinake
Foto: YouTube
1/4
03.03.2020.
u 18:54

Mladi Splićanin već je prije završio u zatvoru zbog divljanja na motociklu

Adrian Petričević (20), mladi Splićanin koji je neslavnu medijsku pozornost stekao divljajući motociklom po ulicama, u petak je priveden na Prekršajni sud u Splitu zbog nove serije prometnih prekršaja počinjenih BMW “šesticom”, koje je, naravno, snimio i objavio. 

Sudac mu je odredio 15-dnevno zadržavanje u zatvoru pa će mladi Petričević na Bilicama biti do 13. ožujka. Petričevića je Prekršajni sud u Splitu ranije osudio u dva postupka na 95 dana zatvora i 27 tisuća kuna kazne zbog serije prekršaja koje je počinio motociklom Suzuki. Po izlasku iz zatvora Petričević je snimio video u kojem je otkrio svoju verziju i zapravo se narugao policiji i pravosuđu.

– Bio sam u zatvoru misec dana radi videa koji sam stavio, nema na kojim vijestima nisam bio, desi se. Htio sam napraviti najbolji moto vlog na internetu, a ne napraviti najveći broj prekršaja. Imam 3 godine zabrane za A kategoriju, 10 mjeseci za sve ostale kategorije, trajno mi je oduzeta “Suzana” i 65 dana zatvora, što se može pretvorit u dobrotvorni rad. Kazna je 28.000 kuna i kada oduzmeš dvi trećine, ako platiš odma ostaje 20 i nešto iljada, nije nešto strašno. Barba Adrijan vam kaže ne kršite zakon – poručio je smijući se, reklamirao novi kanal na Instagramu i najavio nove akcije.

Petričević sad u zatvoru čeka novu presudu, a prve dvije još nisu pravomoćne.

VIDEO Adrian Petričević

Komentara 9

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
15:41 03.03.2020.

Kravat a ne postavljaš si pitanje odakle zom balavcu oni euri i motor te ovaj auto?..ja radim 20-tak godina i imam osjećaj da taj ima više nego svi moji pretci i ja skupa sa njima..odakle njemu ta imovina??..tko mu je to omogućio i na koji način??..odakle njegovom ocu ta imovina??..umjesto što se svi bave sa tim prometnim psihopatom -trebali bi se na policiji pozabaviti porjeklom te imovine!..ali zna se!-to je utopija

DU
Deleted user
19:39 03.03.2020.

Tateka, mameka i sineka u zatvor, pa nek svi skupa smiju. Samo u rvackoj to neće ici.

IP
info_punkt
12:44 05.03.2020.

Dok taj poluretard nekoga ne zgazi, dotle se društvo neće ozbiljnije pozabaviti njime. A i onda će ga samo maknuti negdje u inozemstvo "na školovanje", da baš ne provocira rodbinu poginulih prešetavajući im se ispred nosa, te da netko ne bi uzeo pravdu u svoje ruke, jer tu HDZ-ov sud ne pomaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije