Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEK IZAŠAO IZ ZATVORA

Splitski 'Mad Max' objavio snimku testiranja BMW-a, opet pod istragom policije

Adrian Petričević testirao BMW M6 DIFF
Foto: Screenshot
25.02.2020.
u 23:36

Nakon što je prije otprilike dva tjedna izašao iz zatvora zbog snimke divljanja u prometu koja ja osvanula na internetu, jučer je objavio novi video u kojem je testirajući BMW M6 DIFF ponovno skrivio više prometnih prekršaja

Adrian Petričević, javnosti poznat i kao splitski "Mad Max", ponovno je po istragom policije. Nakon što je prije otprilike dva tjedna izašao iz zatvora zbog snimke divljanja u prometu koja ja osvanula na internetu, jučer je objavio novi video u kojem je testirajući BMW M6 DIFF ponovno skrivio više prometnih prekršaja.

Od jučer je video skupio gotovo 100.000 pregleda. Korisnici u komentarima uglavnom se šale da bi Petričević mogao ponovno u zatvor pa ga mnogi dobronamjerno i savjetuju da bi trebao bolje zamutiti određene elemente kako bi izbjegao kazne.

- U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja prometnih prekršaja, potvrdila je Ana Čepić, glasnogovornica PU Splitsko-dalmatinske za Slobodnu Dalmaciju te dodala da kako se tek treba napraviti detaljan pregled snimke kako bi se utvrdilo što se točno događalo po pitanju vožnje, ali i samog vozila.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Antikomunist
Antikomunist
07:15 26.02.2020.

Ovom maxu treba kosti polomit prije nego on nečije polomi nikakav zatvor

Avatar doog_kool
doog_kool
19:20 26.02.2020.

Pogledao sam danas na youtubeu njegov video u kojem objasnjava kako je zavrsio u zatvoru. Momak je normalan,cak i simpatican,a sto se ovog videa tice ja tu ne vidim nikakve prekrsaje osim mozda prebrze voznje na pojedinim djelovima,al to svi radimo,prema tome ostavite momka na miru. Dajte malo clanaka o sinovima tajkuna koji veze o voznji nemaju sto za posljedicu skoro uvijek ima par ljudskih zivota,ali tata plati cedu prodanovica,pa se izadje na slobodu u roku keks. Momak je ocito dobar vozac i kao takav je manja opasnost na cesti on kad vozi 180kmh od prosjecnog vozaca kad vozi 100kmh. A tatine sinove u nocnim satima namazane po nosu da ne spominjem.

DU
Deleted user
08:33 26.02.2020.

Tatica mu kupio novu igračku da zaboravi tegobe zatvora.... Obojicu treba zauvijek zatvoriti prije nego netko nevin strada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije