Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi put

Splićanin opet dobio račun na nula kuna: Aj ti budi pametan u ovakvoj situaciji

uplatnica
Goran Stanzl/PIXSELL, ilustracija
11.03.2019.
u 09:12

Iz Hrvatskog telekoma pojašnjavali su kako ti računi od nula kuna mogu biti rezultat preplate njihova klijenta

Splićanin koji je nedavno dobio uplatnicu u iznosu od nula kuna ponovno je od Hrvatskog telekoma (HT) dobio račun na iznos od 0,00 kuna za ''uslugu u fiksnoj HT mreži''. 

Nakon što je račun s bizarnim iznosom za prosinac 2018. već pokušao "protokolirati" na šalteru poštanskog ureda, uz naknadnu napomenu iz teleoperatera da je preplatio prijašnji iznos, u sandučiću ga je dočekala uplatnica za siječanj, gdje se opet navodi plaćanje za istu uslugu koja je ''teška'' – nula kuna, piše Slobodna Dalmacija.

Iz Hrvatskog telekoma pojašnjavali su kako ti računi od nula kuna mogu biti rezultat preplate njihova klijenta, tek sada nije jasno koliko je to mjeseci korisnik preplatio korištenje fiksne telefonske linije i pripadajućih usluga.

"Opet san dobija uplatnicu na nula kuna. Kuverta, dva papira, uplatnica, trošak ispisa, poštarina... sve da bi mi rekli kako iman rok do 18. veljače za uplatit nula kuna. Aj ti budi pametan u ovakvoj situaciji. Teška zavrzlama, a ni kune troška nisan učinija", s pravom se pita vlasnik telefonske linije za koju već dva mjeseca ne treba platiti ni lipe.

Video: Neobična i zanimljiva hrvatska prezimena

Ključne riječi

Komentara 7

PV
prcko.vitamincic
09:50 11.03.2019.

Viš ti naš narod, kad dobiju velike račune bune se, kad dobiju male opet se bune. Za nagradu za vjeru u hrvatsku dragi narode pripremite se za novo poskupljenje plina, ali i benzina. Živjeli.

PA
PainKiller
09:56 11.03.2019.

Ja sam uvijek plaćao nekoliko kuna više jer u našoj državi nikada ne možeš biti siguran da ti šalju račun s točnim iznosom.

DU
Deleted user
09:50 11.03.2019.

To je bar lako... platiš NULA kuna operateru, ali i 5 kuna manipulativnih troškova poštarima, hehe.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije