Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trava

Splićanin (53) skrivao marihuanu u prostorijama Jedriličarskog kluba

marihuana (1)
PU ZG
11.09.2010.
u 12:50

Nenad P. policiji je predao 660 grama marihuane kada su došli s nalogom za pretragu. Ovo mu je prva kaznena prijava te ga je Istražni sudac pustio

Od Nenada P. (53) iz Splita policija je oduzela 660 grama marihuane i prijavila ga zbog zlouporabe opojnih droga.

Predao im je 47 grama kada su mu došli u stan u Podgorskoj ulici s nalogom za pretragu, a kada su pretragu proširili i na prostorije Jedriličarskog klub na Zenti, gdje Nenad P. koristi hangar, predao im je još dvije kese s drogom.

U jednoj je bio 521, a u drugoj 98 grama marihuane. Nenadu je ovo prva kaznena prijava. Nakon saslušanja Istražni sudac ga je pustio da se brani sa slobode.

Komentara 1

CP
copy paste
19:25 11.09.2010.

uh,ovo mi se ćini ko dobra roba.fini vrhovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije