Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijeti mu doživotna

Spavao s 300 muškaraca nakon što je saznao da je zaražen HIV-om

david lee magnum
Stoddard County Prosecutors Office
07.09.2013.
u 15:52

David Lee Magnum nakon što ga je policiji prijavio bivši partner s kojim je živio više mjeseci

Policija na jugoistoku američke savezne države Missouri potvrdila je uhićenje Davida Leeja Magnuma, HIV-pozitivnog 37-godišnjaka koji je priznao da je HIV-u izložio više od 300 seksualnih partnera, prenosi USA Today. Vlasti su pozvale sve osobe koje su imale seksualni odnos s Magnumom ili anonimnim muškarcem kojeg su upoznali putem oglasnika Craigslist da prestanu sa seksualnim aktivnostima i odmah se testiraju na HIV.

Magnum je uhićen 28. kolovoza jer je druge zarazio HIV-om iako je znao da je zaražen, što je kazneno djelo za koje je moguća doživotna kazna. Magnumu je određena jamčevina od 250.000 dolara.

Slučaj je isplivao na površinu nakon što se Magnumov bivši partner D. B. obratio policiji gradića Dexter i rekao kako ga je Magnum zarazio. Magnum, kojega je upoznao preko Craigslista, rekao mu je da nema spolno prenosivih bolesti. Zajedon su živjeli više mjeseci sve dok D. B. nije doznao da Magnum spava s drugim muškarcima i prekinuo vezu.

Magnum je policiji rekao da mu je HIV dijagnosticiran u Texasu 2003. godine te da je otad imao seksualne odnose s više od 300 partnera, od kojih 60 također živi u okrugu Stoddard.

>> Pornoglumac otkrio: Imam 32 godine i HIV pozitivan sam!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije