Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li je vidjeli?

Spasitelji na Marjanu našli japanku, Meksikanki ni traga

meksikanka
Foto: MUP
1/6
23.08.2012.
u 13:06

Visoka je oko 165 centimetara, srednje je tjelesne građe, a u bila je odjevena u bež haljinu i japanke. Imala je bijelu maramu, sivi šešir i crveni fotoaparat marke Nikon

Cijelu noć na splitskom Marjanu traje potraga za nestalom Meksikankom, 31-godišnjom Selenom Margarit Graciano Macedo. Zadnji je put viđena oko 16.30 u Park šumi Marjan. Nestanak je policiji prijavio njezin brat. Zajedno su šetali po Gornjoj Vidilici, nakon čega se on vratio u hotel. Ona je željela još malo ostati. Potraga je počela oko ponoći, a u četvrtak ju je tražilo stotinjak ljudi. Pokušali su i sa psima, ali bez uspjeha. Potraga je odmakom dana intenzivirana. Spasioci su doveli nove pse.

Neslužbeno doznajemo kako su pripadnici HGSS-a pronašli japanku i šešir koje je brat identificirao da bi mogle pripadati njegovoj nestaloj sestri. U policiji su nam potvrdili da su pronađeni neki osobni predmeti, ali još uvijek nije potvrđeno da su njezini.

Djevojka je visoka oko 165 cm, srednje tjelesne građe, okrugla lica i kestenjaste duge kose. U trenutku nestanka bila je odjevena u bež haljinu, japanke, a na glavi je nosila sivi šešir. Sa sobom je imala fotoaparat.

Navodno je u Split došla nakon prekida s momkom prije nekoliko mjeseci pa je često bila loše volje i utučena.

U potragu za nestalom 31-godišnjom državljankom Meksika uključeni su policijski službenici i HGSS. U potrazi sudjeluje i njezin brat. Policija moli građane, ako imaju bilo kakve informacije o nestaloj ženi, da jave na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar billybull
billybull
13:28 23.08.2012.

a kaj squaw uopce dela u splitu?

Avatar kanonik
kanonik
14:25 23.08.2012.

Sutra joj on neće biti brat,tko zna što još.Izgubiti se na Marjanu,neznam,sreća što policija uvijek kreće od onog koji dojavi.

OB
-obrisani-
14:14 25.08.2012.

Tek su sada našli japanku Mizozuki koja se izgubuila prošlog ljeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije