Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobra akcija

Španjolci zaplijenili tri tone 'koke' krijumčarene iz Kolumbije

Ilievski
Foto: AFP
1/2
15.08.2012.
u 19:36

Kolumbijci su operaciju koordinirali iz Madrida, a među uhićenima ima i Bugara i Španjolaca

Nevjerojatne  tri tone bijelog praha zaplijenila je španjolska policija u velikoj akciji koja za krijumčarenje skupocjene droge sumnjiči 31 osobu. Kokain je zaplijenjen na brodu SV Nikolaj čiji je morski put prepriječila policija 80-ak kilometara od luke Cadiz.

Šef tamošnje policije za Reuters je kazao kako je riječ o kokainu izrazite čistoće, te kako se među 31 osobom koja je zadržana nalazi nekoliko bugarskih državljana čiji je zadatak bio drogu distribuirati nakon uplovljavanja u luku, a koji su bijeli prah preuzeli u Kolumbiji. Kolumbijci su, pak, operaciju koordinirali iz Madrida, a među uhićenima ima i Španjolaca,.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije