Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA u stanu

Šok u Rovinju: Otac zadavio sina (9) koji mu je došao u posjet

rovinj, ubojstvo, ubio sina
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/4
20.05.2010.
u 22:08

Majka je zvala sina na mobitel, a kako se nije javljao otišla je do stana i pronašla ga mrtva na kauču.

Devetogodišnji Luka Đurić danas je preminuo u Rovinju u popodnevnim satima u Ulici Angela Zulianija 9. Sumnja se da ga je zadavio njegov otac Đuro Đurić(45) kojemu je Luka došao u posjet.

Razlozi tom činu zasad su nepoznati. Đurić, inače višestruko prijavljivani obiteljski nasilnik i ovisnik o alkoholu, sproveden je u policijsku postaju gdje je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje.

Nakon ubojstva pokušao pobjeći?

Nakon čina za koji ga se sumnjiči navodno je pokušao pobjeći nakon čega je i uhićen. Policiji je ubojstvo dojavljeno oko 16.30 sati.

Prema dostupnim podacima, nesretnog dječaka pronašla je majka Katica B. koja se od Đurića zbog nasilničkog ponašanja razvela. Dječak je živio s majkom i starijom sestrom. Prema neslužbenim informacijama, dječak se nije vraćao kući, pa ga je majka nakon nekoliko neodgovorenih telefonskih poziva odlučila potražiti.

Bio je na krevetu u spavaćoj sobi Đurićeva podstanarskog stana, a prestravljena ga je majka iznijela vani te zapomažući pokušala reanimaciju. Uskoro je stigla i Hitna pomoći, no i pokušaji njenih djelatnika da ožive dječaka bili su bezuspješni.

Komentara 74

LU
lukaj
22:28 20.05.2010.

srce mi puca kad vidim ovak nešto......kakav monstrum moraš bit da ubiješ vlastito dijete?

OB
-obrisani-
22:31 20.05.2010.

Pa ne mogu vjerovati! IDIOT! Koliko to umobolnika šeta ulicama?

OB
-obrisani-
22:20 20.05.2010.

Jednostavno više ne želim komentirati ovakve događaje,neznam šta bi više napisao---

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije