Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A kupci u šopingu

Šok u poznatoj zagrebačkoj trgovini: Mokraća curila sa stropa!

Poslovni dnevnik
05.07.2019.
u 08:58

Iznad trgovine, naime, nalazi se sanitarni čvor koji je bio 'zaštopan'

Prizor u poznatoj trgovini odjećom koja se nalazi unutar jednog zagrebačkog šoping-centra u najmanju se ruku može nazvati - šokantnim. Iako se na prvu činilo da sa stropa curi voda iz klima-uređaja, kasnije se utvrdilo da se radi o mokraći, piše Poslovni dnevnik

Iznad trgovine, naime, nalazi se sanitarni čvor koji je bio začepljen, pa je ubrzo postalo vrlo jasno što to curi na samo nekoliko metara od kupaca koji kupuju odjeću.

Tek nakon 20-ak minuta od uočenja ovog incidenta, prostor natopljen mokraćom zatvoren je za kupce, omeđen tek samoljepivom trakom. Potom je došla i čistaćica.

 

Ključne riječi

Komentara 11

ZA
Zagy154
09:17 05.07.2019.

U poznatoj trgovini u jednom shoping centru...sve je jasno,a to je da ste došli do dna kaj se tiče novinarstva

IK
Ivan_Kovac
09:51 05.07.2019.

Bolje da naslov glasi, "Popišani kupci"

Avatar KalebJosua
KalebJosua
11:30 05.07.2019.

Eh ne smijete napisati gdje je to! Koje ste via mustre!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije