Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neslana šala

Snimka "uhićenja" Vladimira Putina postala hit na YouTubeu

Jelena Isinbajeva
15.02.2012.
u 15:43

Riječ je o montiranoj snimci u kojoj "novinarka" govori da je Putin optužen za krađu državnog vlasništva, financijske prijevare i zloporabu ovlasti

Snimka ruskog premijera Vladimira Putina iz rešetaka digla je na noge Rusiju. Naime, u samo dva dana snimka pod nazivom "Uhićenje Vladimira Putina: Izvješće iz sudnice" na YouTubeu ima već više od dva milijuna pregleda, piše The Telegraph.

Riječ je, naime, o montiranoj snimci ruskoga premijera u kojoj "novinarka" na početku priloga govori kako je uhićen Vladimir Putin te da je optužen za krađu državnog vlasništva, financijske prijevare i zloporabu ovlasti. U snimci kažu i da je sudjelovao u planiranju terorističkog napada kako bi uplašio stanovništvo.

Snimka je u javnost puštena dva tjedna prije predsjedničkih izbora u Rusiji na kojima je kandidat i sadašnji premijer. Iako je riječ o neslanoj šali, mnogi su Rusi povjerovali da im je premijer uistinu uhićen.

Ključne riječi

Komentara 5

HE
hellbani
18:44 15.02.2012.

Sanader i svi lopovi i dalje na slobodi .... :S

HS
Hrvatski sin
18:24 15.02.2012.

rusija je zemlja na prvom mjestu po ubojstvima novinara.valda ova to još nije čula.

KU
kukuriku
16:52 15.02.2012.

..sada cé pol-serbije i rs, poslati tovarisú-Pucínu podrsku i zakletvu u vjernost !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije