Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

Snimka pljačke iz Dubrave: Prijetili joj nožem i udarali, a ona ih gađala stvarima iz dućana

Foto: 24sata
16.09.2020.
u 23:56

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna - kazala je policija.

Dvojica nepoznatih počinitelja uz prijetnju nožem ukrali su u srpnju novac od zaposlenice trgovine u zagrebačkoj Dubrovi. Snimka koja prikazuje napad i krađu pojavila se u medijima. 

Na snimci se vidi kako dvojica lopova pokušavaju ukrasti novac iz blagajne, a jedan od njih grabi trgovkinju za vrat i prijetio joj s nožem. Ona se uspjela odhrvati te ih počela gađati sa stvarima koje su joj bile pod rukom. Nakon kratkog fizičkog sukoba između trgovkinje i lopova, oni su ipak uspjeli doći do novca i uzeti ga nakon čega su se udaljili iz dućana, navodi 24sata.

 

O zločinu je izvijestila i policija. 

- 22. srpnja oko 16.30 sati u Dubravi u Oporovečkoj ulici, u trgovini, dvojica su nepoznatih počinitelja uz prijetnju oštrim predmetom počinili razbojništvo nad 42-godišnjom zaposlenicom kojom prilikom su ju lakše ozlijedili te otuđili novac Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna - kazala je policija. 

Ključne riječi

Komentara 24

MA
marli
07:20 17.09.2020.

Kako je to postavljena kamera ?! Da im snima kosu ili lica ? Tko god je odlučivao o mjestu video nadzora - taj ima žešćih problema. Do sad bi ih već 100 puta našli da je normalno snimljeno lice..

TA
Tackrla
08:08 17.09.2020.

Zene u Dubrave imaju veca muda od vecine muskaraca u ostatku Hrvatske

Avatar Domoljupko
Domoljupko
07:39 17.09.2020.

Hrabra žena svaka joj čast, ne bi se svatko odvažio na ovakav otpor, lijepo je gledati kako se bori da spasi novac svojem poslodavcu koji je vjerojatno plaća 3000 kn mjesečno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije