Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA BRITANIJA

Smanjio kaznu pedofilu koji je snimio silovanje trogodišnjakinje

zlostavljanje
Arhiva VL
15.02.2012.
u 16:40

Sudac je objasnio kako silovatelj Paul Wilson (21) zaslužuje smanjenje kazne jer je tijekom suđenja priznao zločin, a time je žrtvine roditelje i porotu ''poštedio'' od gledanja stravične snimke silovanja

Britanski sudac šokirao je javnost smanjenjem zatvorske kazne osuđenom pedofilu i bivšem djelatniku vrtića koji je snimio kako siluje trogodišnju djevojčicu. Na taj se potez odlučio kako bi potaknuo ostale pedofile da priznaju svoje zločine, prenio je Daily mail.

Sudac je također objasnio kako silovatelj Paul Wilson (21) zaslužuje smanjenje kazne jer je tijekom suđenja priznao zločin, a time je žrtvine roditelje i porotu ''poštedio'' od gledanja stravične snimke silovanja. Baka žrtve, koja je željela ostati anonimna, presudu smatra ''odrvatnom'' i poražavajućom. Novinarima je izjavila da joj pozli svaki put kad se sjeti što je monstrum učinio njenoj unuci.

Wilson je osuđen na doživotnu kaznu zatvora, a iza rešetaka je morao boraviti minimalno 15 godina. Ta je kazna novom presudom smanjena za 18 mjeseci. Bivši djelatnik vrtića ''Little Stars'' u birminghamskom Nechelisu maltretirao je djecu 18 mjeseci, a trogodišnjakinju je silovao dva puta. Na suđenju je ustanovljeno kako je ucijenjivao 22 djevojčice u dobi od 12 do 16 godina te da je posjedovao fotografije i video snimke pedofilskog sadržaja. Djevojčice je vrebao pretko interneta i pri tom je koristio lažne identitete. Nagovarao ih je da se skidaju pred web kamerom, a poslije bi ih ucijenjivao te prijetio da će snimke pokazati njihovim roditeljima ako ne urade ono što on želi.

Tijekom suđenja priznao je da je poticao maloljetnike na sudjelovanje u seksualnim aktivnostima te da je izrađivao i distribuirao materijale s pedofilskim sadržajem.

 

Komentara 6

RI
Riznica
18:47 15.02.2012.

..divljaci zapadnjacki ... Pljuc !\"

OB
-obrisani-
19:04 15.02.2012.

jel ovaj normalan, sve mi se čini da je ovaj tip koji je to uradio tom djetetu zaštičen krvnim zrncima pa ima razumijevanja istog takovog, mali se eto zanio, užas

IV
ivicas
22:22 15.02.2012.

uzas, tip je slucaj za psihijatra vise nego zaa zatvor na zapadu se barem takvi slucaji smatraju sliucajevma i tretiraju se sudski dok se u arapskim zemljama djevojcice udavaju za vec ozenjenje starce i to tamo se smatra normalnim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije