Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrali artikle

Slovenka po glavi i tijelu izudarala prodavačicu u Varaždinu

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
08.07.2014.
u 14:22

PU varaždinska u priopćenju dodaje da su 42-godišnji muškarac, 62-godišnja žena i 17-godišnji maloljetnik napali policijske službenike koji su radili na pronalasku počinitelja

Varaždinski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjom državljankom Slovenije s boravištem u Varaždinu zbog sumnje da je u ponedjeljak oko 7 i 15 sati na parkiralištu ispred trgovine u Dravskoj ulici u Varaždinu počinila razbojničku krađu nad 54-godišnjom zaposlenicom trgovine, priopćila je PU varaždinska.

41-godišnja Slovenka je zajedno sa 42-godišnjim muškarcem i još jednom ženom ušla u trgovinu. Uzeli su prodajne artikle te se udaljili iz trgovine bez da su ih platili. Nakon što ih je prodavačica upozorila da moraju platiti Slovenka ju je napala. Izudarala ju je rukama po glavi i tijelu nakon čega su pobjegli.

PU varaždinska u priopćenju dodaje da su 42-godišnji muškarac, 62-godišnja žena i 17-godišnji maloljetnik napali policijske službenike koji su radili na pronalasku počinitelja. Pri tom su počinili kaznena djela napada na službenu osobu, prisile prema službenoj osobi i prijetnje. Protiv njih će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok će se 42-godišnjak tijekom današnjeg dana predati pritvorskom nadzorniku, navodi PU varaždinska.

>> Dvojac četiri puta u dva dana ukrao milodare

Komentara 2

ZO
zoom
14:43 08.07.2014.

izgleda da je naše sjeverne susjede ulazak u EU gadno osiromašio...

UM
Umjereni
16:29 08.07.2014.

Prije svega, to su naši zapadni susjedi. Sjeverni su Mađari. Barem atlas tako kaže, a sad što ja znam kako je u stvarnosti. A o nekom narodu na temelju jedne osobe izvoditi zaključke je jako nepametno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije