Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao u hororu

Slijedio ih na autocesti i zabijao im se u auto: 'Želi nas ubiti!'

Rastrojeni muškarac im se zabijao u automobil
Foto: Youtube
12.02.2014.
u 18:36

Christopher Jost vozio se autocestom sa svojom kćeri u subotu navečer kada se u njihov automobil počeo zabijati nepoznati muškarac.

Baš kao u nekom hororu, oca i kćer iz Sjeverne Karoline na autocesti je napao rastrojeni muškarac koji se tijekom vožnje stalno zabijao u njihov automobil. 

Christopher Jost vozio se autocestom sa svojom kćeri u subotu navečer kada se u njihov automobil počeo zabijati muškarac kojeg je policija kasnije identificirala kao Remyja Blaisdella Gagona. Christopher je prije toga primijetio da ih muškarac slijedi.

Koliko je situacija bila stravična, svjedoči snimka poziva policiji. 

"Neki čovjek me slijedi, zabio se u mene i opet me slijedi... Opet nas je udario, o moj Bože! Razbio mi je prozor, želi nas ubiti!", čuje se na snimci. 

Christopher je skrenuo s autoceste na odmaralište gdje je parkirao auto kako bi pričekali pomoć. No, muškarac je otišao za njima i nastavio se zabijati u njih, javlja ABC News

U jednom trenutku Christopher je rekao kćeri da pobjegne u trgovinu kako bi bila na sigurnom, a on je ostao čekati policiju. Napadač ga je pokušao uloviti, ali je u međuvremenu stigla policija i uhitila ga. 

Policija je izvijestila kako se napadač i napadnuta obitelj nisu prije poznavali, a razlog napada zasad nije poznat.

>> Supermama: Skočila pred jureće vozilo da spasi sina od pijanog vozača

Komentara 1

IM
Immanuell
11:57 13.02.2014.

Uuuuu!! Sjetio bih mu se majke!..... Još ako vozim obitelj..... Istovario bih ih na prvoj benzinskoj, ali taj mi ne bi zbrisao! Razbio bih si auto na dijelove, no taj idiot bi mi dolijao. Kako je meni krenuo razbijati auto, tako bih ja njemu. Problem je kod ljudi što se lako uplaše i nemaju agresivnosti u sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije