Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na respiratoru

Sletjeli autom u more u Zadru: Stanje 17-godišnjaka i dalje kritično

Nesreća u Zadru
Foto: Dino Stanin/PIXSELL/Frane Šarić
1/6
06.05.2020.
u 11:01

– Pacijent koji je kod nas je u teškom stanju, nažalost, i dalje je kritično. No činimo sve sto možemo. I dalje je na respiratoru u jedinici intenzivnog liječenja – rekao nam je ravnatelj zadarske opće bolnice Željko Čulina.

Stanje 17-godišnjeg pacijenta iz teške prometne nesreće u centru Zadra i dalje je kritično. Njega i još jednog od stradalih sudionika tragične prometne nesreće u ponedjeljak kasno navečer iz potonulog automobila Audi A 6 izvukli su ronioci i nakon pola sata uspjeli su ga reanimirati odnosno vratiti mu otkucaje srca.

Nažalost, dvojica mladića, 20-godišnji vozač i 16-godišnji putnik, preminuli su, a četvrti sudionik nesreće, 22-godišnjak, izvukao se iz auta i lakše ozlijeđen isplivao je na obalu.

 

– Pacijent koji je kod nas u teškom je stanju, nažalost, i dalje je kritično. No činimo sve sto možemo. I dalje je na respiratoru  u jedinici intenzivnog liječenja – rekao nam je ravnatelj zadarske opće bolnice Željko Čulina.

Tijela preminulih mladića na obdukciji su i nalaz bi trebao biti dostupan u četvrtak, no već jučer su zadarski liječnici istaknuli pretpostavku da je smrt nastupila uslijed utapljanja nakon što je automobil velikom brzinom završio u moru ispred Liburnske obale. Iz DORH-a su najavili istragu, odnosno toksikološko vještačenje, a moguće je i vještačenje ispravnosti vozila kao i brzine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije