Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPORTAŽA

Slavonski Mađari o Orbanu: 'Izjava o moru? Ma nije tako mislio. On nama kupuje traktore i ulaže u Osijek'

Pixsell/Reuters/Pixabay
16.05.2022.
u 11:15

Istražili smo što pripadnici mađarske manjine iz Baranje i Slavonije misle o pretenzijama mađarskog premijera prema jadranskoj obali

Komentara 26

SZ
SZ123
12:00 16.05.2022.

Kad nemaš jaku državu, a to prije svega znači ekonomski jaku onda ti smeta što pričaju susjedi, da je jaka ili bi oni drugačije pričali ili bi im se ti smijao u brk i reko bez straha... Šta je macane, bole ona stara dobra vremena, e prošlo i neće se ponoviti... A ovako mi plačemo i jadikujemo

CO
Cosinus
12:33 16.05.2022.

Mađari u Slavoniji jesu malo samoizolirani, ali oni tako žive. U Slavoniji još jedino Srbi ne prihvaćaju da žive pod hrvatskom zastavom, ali će se i to valjda promijeniti.

DU
Deleted user
12:06 16.05.2022.

U Hrvatskoj se kroz medije sve Orbanove izjave vezane za Hrvatsku uvijek navlače na stranu nacionalizma i imperijalizma. Najmerno ga se pokušava prikazati kao negativca, skoro pa je kao Putin. Sasvim sam siguran da nije ni u najmanjoj mjeri imao na pameti da treba napraviti invaziju i povratiti "nekadašnje mađarske teritorije".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?