Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mora platiti kaznu

Slavonac uhićen jer se u kafiću posvađao sam sa sobom i vikao: Jesam li ja idiot?

kafić
Pixabay/Ilustracija
12.07.2022.
u 07:28

Proglašen je krivim i osuđen za remećenje javnog reda i mira

Marin (27) iz Slavonije uhićen je nakon što se u kafiću posvađao sam sa sobom te je na koncu pao sa stolca na pod.

Proglašen je krivim i osuđen za remećenje javnog reda i mira. Kažnjen je sa 700 kuna, ali mora platiti samo 100 kuna jer mu se dva dana u policijskom pritvoru računaju kao 600 kuna, piše Danica.hr.

Prema nepravomoćnoj presudi, Marin je u ožujku ove godine oko 20.45 sati u jednom kafiću 'nerazgovjetno vikao i galamio pričajući sam sa sobom te je potom počeo vikati: Jesam li ja idiot'.

"Nakon kratkog vremena Marin je srušio sa stola pepeljaru, a nakon toga i sam pao sa stolice na pod. Potom je opet počeo vikati na sav glas: Ja sam ćelav, ali nisam glup i majmun", stoji u presudi na koju se mladić može žaliti.

Policiji su iskaz dale gošća i konobarica kafića, nakon čega je sudac mladića osudio za remećenje javnog reda i mira.

Video: Sezona je osa i stršljena, evo kako ih se najbrže riješiti

Ključne riječi

Komentara 6

RA
rasturaljka
07:47 12.07.2022.

Koji idioti , tipu je prijeko potrebna medicinska pomoc u nekoj od mentalnih institucija, a oni njega u corku i saperi po dzepu. Ovog puta se posvadjo sam sa sobom, a iduci puta bi se mogao i pokefenjat sam sa sobom, a tad moze da radi i vatreno oruzje, a tko prezivi pricat ce.

PR
prokurator
11:51 12.07.2022.

nesretnik je žrtva stanja u zemlji koje ljude dovodi do ludila, i sad je još dobio i novčanu kaznu.

LL
lijepa_li si
10:20 12.07.2022.

najstrože kaznit, obojicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije