Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak sukob

Krvavi obračun na svadbi u Imotskom: 'Nokautirao ga nogom u glavu jer mu je pogledao djevojku'

Zagreb: Kamion udario u staricu koja je hodala pješačkom zonom Gajeve
Patrik Macek/PIXSELL
18.06.2022.
u 11:03

Policija uhitila muškarca, osumnjičen je za nanošenje teških ozlijeda.

Splitska je policija u subotu ujutro izvijestila da su pronašli i uhitili muškarca kojeg dovode u vezu s krvavim obračunom do kojeg je došlo u petak navečer u Imotskom. Muškarac se nalazi u službenim prostorijama te se nad njim provodi istraga.

Do sukoba je došlo oko 19 sati u ulici Vladimira Nazora u Imotskom, i to uoči crkvenog vjenčanja. Jedan je muškarac zadobio teške fizičke ozlijede opasne po život, a napadač je pobjegao s mjesta događaja, prenosi Dalmacija Danas

Dalmatinski portal razgovarao je s osobom koja je bila na svadbi i koja im je ispričala detalje, ali želi ostati anonimna. Kaže kako je do tučnjave došlo prije svadbe na kojoj su oba mladića bila gosti, a svemu je kumovao i alkohol.

- Mladoženjin prvi rođak iz Imotskog je već prije svadbene večere bio dobro pod gasom. Sin poznatog imotskog ugostitelja mu je u jednom trenutku navodno pogledao djevojku, što se ovom nije svidjelo. Nokautirao ga je nogom u glavu - rekla je osoba koja se našla u istom društvu.

- Mladić je pao na zemlju, udario glavom i izgubio svijest - dodaje.

U blizini se našao mladić koji radi u hitnoj ambulanti te je ubrzo vozilo došlo po ozlijeđenog. Mladić je zadobio ozljede opasne po život.

Ključne riječi

Komentara 57

KA
kažemja
09:01 18.06.2022.

Svadbe su odavno postale parade pijanstva,kiča ,megalomanstva i pokazivanja nekog lažnog sjaja .Uz litre alkohola lako dođe do sukoba a na kraju se svaki drugi par razvede dok krediti ostaju.

VO
volimnju
12:06 18.06.2022.

zašto si pobjegao? jesi frajer ili nisi? najjači su mi takvi koji naprave sranje i onda pobjegnu. ostani do kraja, budi frajer

Avatar Storm95.
Storm95.
12:11 18.06.2022.

Kvaka22. Želiš kraj sebe imati koku koja privlači poglede, jer želiš da ti zavide kakva si "faca". A kad koka privuče poglede, osjećaš se ugroženo jer misliš da nisi dovoljno "faca" da je zadržiš. Sutra će mlatnuti nju "jer privlačiči poglede". -Ostaviti jadnika pod hitno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije