Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD SLATINE

Skrenuo u suprotni trak i sudario se s kamionom, poginula jedna osoba

Prometna nesreća
Foto: DVD Suhopolje
1/4
06.09.2019.
u 20:37

Došlo je do udara prednjeg lijevog dijela automobila u prednji lijevi dio kamiona te guranja automobila i rotacije pri čemu je na stražnji dio automobila slatinskih registarskih oznaka naletjelo vozilo virovitičkih registarskih oznaka

Na DC-2 između mjesta Jugovo polje i Cabuna,na nadvožnjaku, došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, izvijestila je PU virovitičko - podravska večeras oko 20.35 sati.

Smrtno je stradao 51- godisnji vozač automobila.

- Prometna nesreća se dogodila oko 14.45 sati, kada je 51 – godišnji vozač, upravljao osobnim automobilom slatinskih registarskih 
oznaka od pravca naselja Cabuna u pravcu Virovitice, gdje je dolaskom na nadvožnjak iz nepoznatih razloga, skrenuo vozilo na suprotni kolnički trak, kojim je u tom trenutku u suprotnom smjeru prometovalo teretno vozilo – kamion, đakovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 62 – godišnji vozač. Došlo je do udara prednjeg lijevog dijela automobila u prednji lijevi dio kamiona te guranja automobila i rotacije pri čemu je na stražnji dio automobila slatinskih registarskih oznaka naletjelo vozilo virovitičkih registarskih oznaka, kojim je u pravcu Virovitice prometovao 22 – godišnji vozač. U prometnoj nesreći 51 – godišnji vozač je smrtno  stradao na mjestu događa, vozač kamiona je zadobio lakše ozljede, dok je 22 – godišnji vozač automobila neozlijeđen - pojasnila je kasnije policija.

 

Komentara 7

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
20:40 06.09.2019.

Lose ceste jos gora vozila , rezultat je ocekivan. Bitno je sirotinji kazne dici u nebesa zna se tko ih ne placa

VO
vorda400
21:39 06.09.2019.

A taman se pohvalili kako kazne dijeluju i nema mrtvih na cestama

Avatar maxist
maxist
22:37 06.09.2019.

grozno za gledati......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije