Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA KANDIDATURU

Škoro se oglasio na Facebooku: Dobio sam doslovce desetke tisuća poruka i poziva

Miroslav Škoro
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/7
24.06.2019.
u 10:16

Jednako hvala onima koji su me kudili, kao i onima koji su me podržali. Jedino razmijenom stavova možemo napraviti bolji svijet, napisao je Škoro.

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro ostao je ugodno iznenađen količinom poruka i poziva koje je primio nakon što se u nedjelju i službeno obratio javnosti vezano uz namjeru da postane predsjednik Hrvatske.

- Očito je moje kratko i iskreno obraćanje da ovako dalje ne možemo izazvalo salve komentara i izljeva osjećaja - napisao je Škoro na svojem Facebook profilu i dodao da je dobio 'desetke tisuća poruka i poziva'.

- Jednako hvala onima koji su me kudili, kao i onima koji su me podržali. Jedino razmjenom stavova možemo napraviti bolji svijet. Ne mislimo svi isto i, vjerujte mi, to je dobro. Nastavimo razgovarati jer do sada nismo razgovarali uopće. Razgovarajmo i slušajmo jedni druge i to će nas odvesti na pravi put.

Jučerašnje evanđelje po Luki govorilo je o tome kako je i Isus tražio potvrdu svog identiteta i obrazlagao smisao svog života. Na dobrom smo putu.

Hvala svima od srca - stoji u objavio.

Škoro je na kraju čestitao imendan svima koji su dobili ime po svecu Ivanu Krstitelju.

 

Komentara 105

MA
marcel
10:37 24.06.2019.

Vrhunski PR, Škoro je ugodno iznenađenje. Znao sam da ima doktorat iz ekonomije, da nije tipičan estradnjak, ali nisam znao da ima ovakve komunikacijske sposobnosti i pogađa u sridu senzibilitet prosječnog hrvata. Poziv na dijalog je svakako potreban iako, znajući antife, mislim da će biti odbijen, oni su vrlo isključivi i netolerantni osim kad traže da se nešto tolerira njima.

ST
stefj
11:49 24.06.2019.

Interesantan nastup, baš pogođen za mase. Ne ide previše u širinu, koncentracija na ono što se navodno može napraviti, a ljudi bi ionako pristali na bilo što, samo da se situacija promijeni... Milanović je krenuo standardno s dosjetkama i bezobraznim nastupom, Kolakušić lupa svoje, Škoro je do sada najpametnije krenuo... Realno, ovo je izazov drugima da se malo srede i uozbilje. Grabar Kitarović sigurno promocijom nekakvog pomirenja ne može dobiti više od 20% glasova, dok Milanović prolazi glatko ako ljevica ne izbaci još kojeg kandidata... Plenković je jednostavno svojim postupcima ubio KGK kao ozbiljnog kandidata i ako ovako ostane, ona uopće ne ulazi u drugi krug. To je baš za knjige - kako lagodnu političku situaciju pretvoriti u noćnu moru...

Avatar Sokol
Sokol
12:13 24.06.2019.

Ugodno sam iznenađen. Vidjet ćemo kako će se nositi kada ga udruženo hdz i sdp započnu napadati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije