Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ ŠKOTSKE

Školski ručak zgrozio oca: 'Bi li itko od vas ovo pojeo?'

Sisa?ka gradona?elnica Iki?-Bani?ek posjetila obnovljenu blagovaonicu OŠ Komarevo
Nikola Cutuk/PIXSELL
02.09.2022.
u 10:46

Otac David Rutherford (47) iz Blairgowrieja u Škotskoj zgrozio se kada je vidio što je njegovu sinu posluženo za ručak u lokalnoj srednjoj školi.

David Rutherford (47) iz Blairgowrieja u Škotskoj zgrozio se kada je vidio što je njegovu sinu posluženo za ručak u lokalnoj srednjoj školi.

"Bi li itko od vas ovo pojeo?" upitao je otac na Facebooku svoje prijatelje uz fotografiju pljeskavice neobične sive boje koja se nalazi između dva komada kruha.

"Izgubili smo svu nadu u to da će djeca u školi dobiti dobar ručak. Pakirat ćemo im ručak ili ćemo im reći da dođu kući jesti. Zgroženi smo. Sada možete razumjeti zašto djeca odlaze u jeftine trgovine i pekare, ovo je odvratno", napisao je revoltirani otac, piše Metro.

Dodao je kako u školi ne očekuju pravi gurmanski obrok, no da je ovo potpuno pogrešno.

Nakon njegove objave javili su se i drugi roditelji koji su podijelili svoja iskustva o obrocima svoje djece u školama. Među njima je i pileći medaljon u pecivu, kao i jedna kriška šunke te žlica svježeg sira između dva kruha.

Tvrtka Tayside Contracts, koja je odgovorna za obroke u tamošnjim školama, ispričala se za siromašne obroke, no dali su i objašnjenje za sivi burger.

"Važno je prepoznati da je to bila pljeskavica od puretine, a ne govedine, pa se očekuje takva bijela boja mesa", rekla je Carol Haxton.

Članak je izvorno objavljen u rujnu 2019. godine.

Ključne riječi

Komentara 5

CO
coruption
13:00 02.09.2022.

članak iz 2019.g. Koji je motiv objavljivanja ovoga. Mogao je komotno izaći i članak "Njemačka priznala Hrvatsku"

RO
ronyday
11:19 02.09.2022.

Zgroženi otac nije pomislio da bi trebao plaćati obrok svom djetetu kao što su naši roditelji, pa bi mogao utjecati na izbor obroka.

GE
geler203
20:11 02.09.2022.

Sva sreća pa kod nas toga nema i nema nekih plinskih afera pa izvlačimo članko stare par godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije