Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVILA DORH-U

Škare Ožbolt prijavila lažne anketare: Toliko sam izgledan kandidat da građane moraju odgovarati od glasanja za mene

Foto: Facebook/Pixsell
1/3
11.05.2021.
u 14:12

U prijavi koja joj je potvrđena, a koju je objavila na svom Facebook profilu, Škare Ožbolt navela je princip po kojem ti navodni anketari pozivaju građane

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt podnijela je kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu zbog telefonskih poziva koje su građani dobivali u kojima su, kako govori, anketari namjerno odgovarali građane od glasanja za nju. 

– Toliko sam izgledan kandidat za drugi krug da se građane čak telefonski mora odvlačiti od glasanja za mene – kazala je te uz prijavu priložila i snimku razgovora

U prijavi koja joj je potvrđena, a koju je objavila na svom Facebook profilu, Škare Ožbolt navela je princip po kojem ti navodni anketari pozivaju građane, a kazala je i kako broj telefona odgovara kontaktu društva s ograničenom odgovornošću 4 TEL Telekomunikacije d.o.o. 

"Kada bi građani odgovorili da će glasati za nezavisnog kandidata Vesnu Škare Ožbolt, anketar postavlja pitanje: 'Zašto baš za nju, pa znate li da ona radi za Srbe, surađuje s njima.' Nakon toga bi im rekli da će im navesti barem četiri razloga zašto ne bi trebali glasati za nju", napisala je Škare Ožbolt u prijavi. 

[PODNESENA KAZNENA PRIJAVA] Kako sam sinoć najavila, podnijela sam kaznenu prijavu zbog anketara koji su telefonskim...

Objavljuje Vesna Škare OžboltUtorak, 11. svibnja 2021.

"Dakle, ulazili su u polemiku i odlučno odgovarali građane od glasanja za Vesnu Škare Ožbolt, širenjem dezinformacija i lažnih informacija", piše. 

 

Joško Klisović: Milanović mi ne čuva veleposlaničko mjesto; Tomislav Tomašević: Nisam lagao da sam bio konzultant

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Keep_calm
Keep_calm
17:27 11.05.2021.

Koja fora, danas izgleda svi rade za tamo neke Srbe. Ah, da, jedino Škoro ne radi za Srbe. Osim doma.

ZA
ZastoNeSlusaju
16:25 12.05.2021.

Vesna Škare Ožbolt treba na psihijatrijsko vještačenje! Pokazivanje broja telefona na A4 papiru koji je “protiv nje“ na kraju Otvorenog je ispod svake razine! Čak i za Vesnu.... psihoza...

GA
GandalfovBrat
15:09 11.05.2021.

Vesna škare botoks

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije