Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILI SE NA FACEBOOKU

Zagrebački HDZ: Škare Ožbolt se divi Tomaševiću, a sad po zadatku najavljuje tužbe protiv Filipovića

Foto: PIXSELL
1/4
10.05.2021.
u 16:36

Na njihovu žalost, našeg kandidata nije nimalo impresionirala ta njihova koordinirana operacija kodnog naziva „Tužbama protiv istine“, stoji u objavi zagrebačkog HDZ-a

Zagrebački HDZ u ponedjeljak je na službenom Facebook profilu objavio status o Vesni Škare Ožbolt i Tomislavu Tomaševiću.

Njihov status prenosimo u cijelosti:

"Gđa Vesna Škare Ožbolt ne samo da se na sučeljavanjima divila Tomaševiću, ne samo da mu je javno nudila „veliku koaliciju“ i najavljivala da će ga podržati u 2. krugu, nego sada mora i ona, po zadatku, prijetiti sudskim tužbama zato što je Davor Filipović izrekao istinu. Istinu i o njoj i o fantomskom konzultantu. Na njihovu žalost, našeg kandidata nije nimalo impresionirala ta njihova koordinirana operacija kodnog naziva „Tužbama protiv istine“. Štoviše, sad je još sigurniji da je na dobrom, pobjedničkom putu.

Gđa Vesna Škare Ožbolt ne samo da se na sučeljavanjima divila Tomaševiću, ne samo da mu je javno nudila „veliku...

Objavljuje HDZ ZagrebPonedjeljak, 10. svibnja 2021.

Komentara 3

DU
Deleted user
17:49 10.05.2021.

iz aviona je vodljivo da Vesna Škare Ožbolt vodi kampanju u interesu HDZ-a.

BR
brandogdjejemarija
17:45 10.05.2021.

Odvjetnica se grebe za gradske sudske sporove.

Avatar Saburo
Saburo
16:42 10.05.2021.

Doktori ekonomskih znanosti će najbolje znati kako povoljno prodati državu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije