Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVODI SE ISTRAGA

Skandal u Beogradu: Masovno se dijeli fotografija polugole pacijentice iz Covid centra

Pixsell
11.11.2020.
u 15:14

U istragu oko nastanka fotografije uključila se i vojska

Sramota i skandal u Beogradskoj areni koja je prenamijenjena za prihvat Covid bolesnika i u kojoj su sad, umjesto sportaša, uglavnom ljudi s težom kliničkom slikom.

Fotografija mlađe žene, pacijentice, koja sjedi u donjem rublju gola do pasa masovno se širi društvenim mrežama.

- Tražimo hitnu istragu - rekao je Goran Vesić, zamjenik gradonačelnika Beograda o grubom kršenju prava pacijentice i naglasio da je objava takve fotografije kazneno djelo, prenosi 24sata

U istragu oko nastanka fotografije uključila se i vojska. Jedna od teorija je kako se moguće radi o 'screenshotu' s nadzornih kamera koje cijelo vrijeme pokrivaju Beogradsku arenu.

Druga teorija je da je netko unutar Arene osobno fotografirao polugolu djevojku, a fotku je potom nekome poslao.

- Tražio sam od direktora Beogradske arene Gorana Grbovića da se hitno istraži kako je došlo do ovoga. On se već obratio vojsci i MUP-u. Bijesan sam! Ni Beograd ni vojska nisu krivi za ovo, ali dužni smo ispričati se ovim ženama i njihovim obiteljima i obećati da će krivci za ovaj skandal odgovarati - rekao je zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Ključne riječi

Komentara 57

BO
Boltt
15:27 11.11.2020.

Kakve veze ova vijest ima s Hrvatskom.žgadijo sluganska.

DU
Deleted user
15:49 11.11.2020.

A vi ste to onda brzo prenijeli na vašem portalu...naravno, navlakuša bez slike, ali glavno da je objavljeno i klikano... dno dna kvazi-novinarstva...!

PO
povratak
15:46 11.11.2020.

Fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije