Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOJNI VRH ZGROŽEN

Skandal trese britansku vojsku: Vojnici elitne postrojbe snimljeni u orgijama

U.S., British, and Macedonian military aircrafts are displayed during air show, in Skopje
Foto: OGNEN TEOFILOVSKI/REUTERS
1/2
07.06.2022.
u 11:05

Glavni tijek istrage bit će usmjeren na to kako su ženu uopće doveli u vojnu bazu i jesu li pritom bile prekršene naredbe

Desetak pripadnika 3. bojne padobranske pukovnije 16. zračno-jurišne brigade britanske vojske snimljeno je "u orgijama sa ženom koju su poskrivećki uveli u svoju baraku", tvrde britanski mediji.

Vojnici su, prema do sada poznatim informacijama, sudjelovali u sporazumnim orgijama s crvenokosom ženom, a na jednoj od snimaka navodno se vidi i vojnik kako salutira svojem prijatelju koji je u tom trenutku imao seksualne odnose s tom ženom.

Nepoznatu ženu koja je sudjelovala u orgijama poskrivećki su doveli u barake Merville u Colchesteru u Essexu. Snimke orgija zaprepastile su britanski vojni vrh i dovele do pokretanja istrage kraljevske vojne policije.

Glavni tijek istrage bit će usmjeren na to kako su ženu uopće doveli u vojnu bazu i jesu li pritom bile prekršene naredbe.

"Vojska očekuje najviše standarde ponašanja od svojeg osoblja. Provest će se istraga nad svakim tko se ne drži tih standarda", priopćili su iz britanske vojske o skandalu.

Vojska opisuje 16. zračno-jurišnu brigadu kao ''posebno uvježbane snage'' koje su ''opremljene za raspoređivanje padobranom, helikopterom i zračnim desantom''. Njihova glavna uloga je pomoći zračno-jurišnoj operativnoj skupini, skupini vojnika uvijek spremnih za ''puni spektar misija, od operacija evakuacije civila do borbi u ratu".

VIDEO: Kišna oluja u Miamiju: Ulicama grada polovili su kajakom!

Komentara 4

Avatar Kukulkan
Kukulkan
11:52 07.06.2022.

Super, ajmo sad z na celo pa za Ukrajinu da se rijesimo zapada. Jesu je silovali? Nisu. Sama je dosla i vojnici mogu imat skandal samo kod kuce ako im zena sazna

MO
modovisisajteMaraschino
22:37 08.06.2022.

Koliko je takvih prošlo u mojoj postrojbi... I sigurno u mnogim drugima. Kad sam kao balavac došao u Slavonski Brod, barem me je je jedan zapovjednik upozorio na one koje žele uloviti muža, a koje samo seks

Avatar nekakav
nekakav
13:51 07.06.2022.

a gdje se to odvijalo, čija je to žena..? ključne podatke ste zatajili. kao australci, koji su pišali po ubijenim afganistancima, koje su nazvali talibanima, što su iz obijesti ubijali seljake, i onda je najveći problem bio to što se saznalo za ovo. nije problem ratni zločin, već što se pročulo za to. krasno. umjesto sankcija, zatvora, odštete, ajmo zataškati, a kazniti one koji su objavili to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije