Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška

Sjeverna Koreja: Za nas je Donald Trump mudrac

Kim Jong Un
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
01.06.2016.
u 22:00

Sjevernokorejski list DPRK, koji služi kao kanal za poruke lidera Kim Jong-una, nahvalio je Donalda Trumpa, nazvavši ga mudracem koji će donositi bolje odluke od H. Clinton.

Komentara 15

ZI
zimerman
02:36 02.06.2016.

Evo o cemu se ovdje radi : Trump je izjavio da SAD besplatno stiti drzave kao sto su Juzna Korea , Njemacka, Japan,Saudijska Arabija,sudeci po Trumpovim izjavama SAD trosi previse para na ove drzave a ne dobija nista od njihta od njih .U jednoj od svoji izjava rekao je da ce pocet naplacivat zastitu ili ce u protivnom povuci vojsku iz njihovi drzava. Ako bi Trump povukao vojsku iz Juzne Koreje to odgovara Sijevernoj, Ako bi povukao vojsku iz Japana to odgovara Kini . Ako bi povukao iz Saudijske Arabije to odgovara Iranu. Ako bi povukao iz Njemacke to odgovara Rusiji . Upravo zato ga sijeverna Koreja podrzava ,ja osobno mislim da je Trump u pravu

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
01:16 02.06.2016.

"list, koji služi kao kanal za poruke lidera"; uh, sto mi ovo odnekud poznato...

SC
schwertransport
17:47 02.06.2016.

Jel buco naso sestri muza zagorit ce mala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije