Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manifestacija

Sjajni bal u znaku glazbe i kuhinje Gioachina Rossinija

'varazdin/medjimurje, 06.02.2009., varazdin, 16. sjajni bal u varazdinskom kazalistu Photo: marko jurinec/Vecernji list'
'marko jurinec/Vecernji list'
03.02.2011.
u 14:09

Nastupit će i vokalni solisti, sopranistica Lidija Horvat, mezzosopran Dora Dučakijević i bariton Ronald Braus

U koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu u petak će, osamnaestu godinu zaredom, biti održan Sjajni bal. Ove godine posvećen je velikom talijanskom skladatelju Gioachinu Rossiniju. Osim što će se izvoditi njegova glazba, kuhat će se i kušati jela po njegovim receptima, a spravljat će ih vrsni kuhari Zlatnih restorana. Za glazbu na Sjajnom balu pobrinut će se Big Band Bad Gleichenberg pod vodstvom dirigenta Josefa Troppera, uz pratnju vokalne solistice Ulrike Tropper, te Varaždinski komorni orkestar pod umjetničkim vodstvom Jože Haluze i dirigenta Milana Čunka. Nastupit će i vokalni solisti, sopranistica Lidija Horvat, mezzosopran Dora Dučakijević i bariton Ronald Braus.

Najavljeni su i nastupi solista Baleta splitskog HNK, plesača iz Sportskog plesnog kluba Harmony, članova Društva “Naša djeca” i članova Varaždinske građanske garde, te modna revija varaždinske dizajnerice Ane Kraš. Program će voditi Silvija Buzolich i Dražen Siriščević.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krka
09:00 04.02.2011.

Još jedan igrokaz za bahate i bogate vragove. Bilo bi pametnije taj novac iskoristiti za opću korist svih građana. Ispričavam se, to sponzori financiraju, a ja pitam kaj oni dobivaju za uzvrat? U ovome društvu bahatih i arogantnih niko nikaj, baš nikaj ne daje zabadava. Pitam čupavu spodobu kaj bu sad bez kumeka ptice koji je v krletki, kakav bu to krnji bal? Ili možda se ga odrekel kak Petar Isuseka???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije