Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okružili mu vozilo

Siromašni Iranci napali predsjednika Ahmadinejada

Kolona
19.04.2012.
u 15:58

Trominutna snimka incidenta istog je dana osvanula na YouTubeu i široj javnosti omogućila rijetku priliku da svjedoči izravnom prosvjedu protiv predsjednika kojeg građani okrivljuju za ekonomsku krizu u zemlji.

Građani Bandar Abbasa priredili su u srijedu iranskom predsjedniku Mahmoudu Ahmadinejadu ne tako srdačnu dobrodošlicu okruživši i napavši automobil u kojem se vozio, prenosi Telegraph.

– Ja sam gladan – vikao je jedan od mnogih obespravljenih, siromašnih i gladnih Iranaca koji se popeo na vozilo prije negoli ga je s njega udaljila sigurnosna pratnja. Nakon njega na krov automobila popela se mlada žena prekrivena velom koja je nekoliko trenutaka razgovarala s predsjednikom.

Trominutna snimka incidenta istog je dana osvanula na YouTubeu i široj javnosti omogućila rijetku priliku da svjedoči izravnom prosvjedu protiv predsjednika kojeg građani okrivljuju za ekonomsku krizu u zemlji.

Komentara 35

OB
-obrisani-
23:51 19.04.2012.

Zale li se nasi gladni Josipovicu ???!

PA
patria
16:29 19.04.2012.

Pitam se gdje li su sada oni samozvani iranolozi koji su nekoć obitavali na ovom forumu i uporno prodavali priče o nevjerovatnom napretku i blagostanju koji vlada u Islamskoj Republici Iran pod sadašnjim vrsnim teokratskim vodstvom, i to sve u jednoj zemlji sa značajnim zalihama skupih energenata.

RE
@rea
17:11 19.04.2012.

Skroman, čestit, čovjek iz naroda, a oni njemu tako. he,he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije