Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINČIĆEV ŠOU

Ispred FINA-e pobacao tisuće papira s porukama ovršenika: 'Mene su ovršili zbog 6 kuna'

Zagreb: Ivan Sinčić i Živi zid ispred Fine izveli performans na temu "Masakr nad ovršenicima"
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/13
03.11.2020.
u 14:36

Sinčić je izveo novi performans, ovaj put na temu 'Masakr nad ovršenicima'

Mene su za 6 kuna dali na sud, kao pronašli nakon nekoliko godina zdravstveno osiguranje. Tako da je trebao i javni bilježnik zaraditi. Ljudi milijune dužni i nikom ništa, glasi jedna od mnogobrojnih poruka koja je pristigla Živom zidu od ovršenih građana, a koje je danas Ivan Vilibor Sinčić s članovima stranke bacao ispred zgrade FINA-e u Ulici grada Vukovara.

– Tisuće vaših pisama izvukli smo s naših stranica. Pisma sa nevjerojatnim sudbinama, priče o nesretnim spletovima okolnosti koje su vas zarobile, o pogrešnim izborima koji vas proganjaju cijeli život, priče o lošim odlukama koje vas drže na dnu. Zaslužuje li svatko drugu priliku, šansu za novi početak? Moraju li neka djeca svaki Božić biti bez poklona pod borom, svako ljeto bez mora? – poručio je Sinčić.

Ključne riječi

Komentara 12

LU
Ludwik
14:46 03.11.2020.

Ne volim Svinjčića ni Perhana, ali ovako treba češće i još žršće protestirati! Dok isprdci crvene buržoazije zlatnom žlicim jedu, hrvatska djeca nemaju dostojan Božić!!!

KU
Kultura
14:48 03.11.2020.

Dobro je dok se bacaju papiri.

Avatar Nilski konj
Nilski konj
15:15 03.11.2020.

Samo jako protiv fantomsko-uhljebničke institucije poznatije kao FINA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije